حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
بانک‌ها زمینه رفع مشکلات تولیدکنندگان را فراهم کنند
استاندار مرکزی:

بانک‌ها زمینه رفع مشکلات تولیدکنندگان را فراهم کنند

استاندار مرکزی گفت: بانک‌ها باید با همراهی بیشتر، زمینه رفع مشکلات تولیدکنندگان را فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مهدی زندیه‌وکیلی امروز در جلسه کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان مرکزی با قدردانی از فعالیت‌های مدیران بانکی و مسئولان مرتبط، بر ضرورت تقویت همکاری شبکه بانکی در مسیر توسعه استان و حل مشکلات واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: تداوم همکاری و همدلی میان دستگاه‌ها و شبکه بانکی می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت اشتغال، معیشت مردم و حمایت از بخش تولید ایفا کند و در این زمینه بانک‌ها نقش اثرگذار و تعیین‌کننده‌ای دارند.

وی بیان کرد: ارائه گزارش عملکرد و اقدامات انجام‌شده در سال گذشته قابل توجه بوده و نشان‌دهنده تلاش مجموعه بانکی استان مرکزی است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی در برخی حوزه‌های توسعه‌ای از جمله انرژی خورشیدی در رتبه‌های برتر کشور قرار دارد، تصریح کرد: با وجود این موفقیت‌ها، باید عملکرد خود را با ظرفیت‌های موجود مقایسه کنیم و همواره امکان بهبود و ارتقای عملکرد وجود دارد.

زندیه‌وکیلی با اشاره به اهمیت حمایت از بخش صنعت اظهار کرد: سرمایه در گردش و تأمین مالی واحدهای تولیدی از مهم‌ترین نیازهای فعلی است و بانک‌ها باید با همراهی بیشتر، زمینه رفع مشکلات تولیدکنندگان را فراهم کنند.

وی بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های وابسته به بانک‌ها در حوزه سرمایه‌گذاری در استان تأکید کرد و گفت: این مجموعه‌ها می‌توانند نقش مهمی در توسعه استان ایفا کنند و باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای آن‌ها به‌صورت هدفمند معرفی شود.

استاندار مرکزی رقابت در حوزه جذب منابع مالی را از الزامات توسعه دانست و افزود: بانک‌ها باید در جذب منابع مالی فعال‌تر عمل کنند و این موضوع می‌تواند در ارزیابی عملکرد آن‌ها نیز مورد توجه قرار گیرد.

زندیه‌وکیلی با اشاره به برگزاری همایش سرمایه‌گذاری استان در آینده نزدیک اظهار کرد: انتظار می‌رود شبکه بانکی با معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های خود، نقش مؤثری در جذب سرمایه‌گذاری ایفا کند.

وی از برگزاری شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با حضور وزیر اقتصاد خبر داد و گفت: این نشست می‌تواند در حل مشکلات واحدهای آسیب‌دیده و تقویت مسیر سرمایه‌گذاری در استان مؤثر باشد.

استاندار مرکزی با تأکید بر ضرورت تصمیم‌گیری‌های مسئولانه در شرایط فعلی کشور خاطرنشان کرد: باید با نگاه گره‌گشا و همراهی همه دستگاه‌ها، مسیر حل مشکلات مردم و حمایت از تولیدکنندگان هموار شود و از همراهی مجموعه بانکی استان در این مسیر قدردانی می‌کنم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!