رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سازمان هواشناسی کشور خبر داد:

رگبار باران در کشور

سازمان هواشناسی کسور مطرح کرد: امروز (سه شنبه) در تهران و ۱۲ استان دیگر کشور رگبار باران و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از هواشناسی امروز و فردا در برخی نقاط آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، استان‌های ساحلی خزر، خراسان شمالی و ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان و گلستان، افزایش ابر، رگبار، رعد و برق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

پنج‌شنبه و جمعه فقط در شمال آذربایجان شرقی و غربی رگبار پراکنده رخ می‌دهد و شنبه جوی آرام در کشور برقرار خواهد شد.

امروز در شمال غرب، غرب، جنوب غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز، چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه در شمال شرق، دامنه‌های جنوبی البرز، غرب و جنوب غرب کشور، وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

از سه‌شنبه تا پنجشنبه امکان نفوذ گرد و خاک از کشور عراق به استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب نیز وجود دارد.

امروز و فردا شمال خلیج فارس، شرق دریای عمان و دریای خزر و از چهارشنبه تا آخر هفته خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است.

امروز آسمان تهران کمی ابری همراه با وزش باد، در بعد از ظهر افزایش ابر، وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۸ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

انتهای خبر/

1404-03-27 10:22 شماره خبر : 14127

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.