درباره نویسنده
نماینده مردم اراک در مجلس عنوان کرد:
اجرای کُند قوانین حمایت از جوانی جمعیت

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: از آنجایی که جمعیت کشور با بحران سالمندی روبهرو است، بانکها و نهادهای اجرایی در تحقق سیاستهای ارائه تسهیلات فرزندآوری کوتاهی میکنند.
نادرقلی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» بر اهمیت سیاستهای جمعیتی تأکید کرد و خواستار اجرای دقیق قوانین مرتبط با جوانی جمعیت شد.
وی با اشاره به کاهش نرخ زاد و ولد، وضعیت کنونی جمعیت را بحرانی دانست و گفت: برای جلوگیری از ورود جامعه به دوره پیری، اقدامات اساسی لازم است چرا که نرخ زاد و ولد در کشور به کمتر از حد استاندارد رسیده است.
وی بیان کرد: برای حفظ توازن جمعیتی، میزان تولدها باید به حداقل ۲/۵ فرزند به ازای هر زوج برسد، اما این رقم در حال حاضر کمتر از ۱/۵ کاهش یافته است و بر اساس آمار، برخی مناطق با نرخ تولد کمتر از یک مواجه هستند که میتواند آینده جمعیتی کشور را با مشکلات جدی روبهرو کند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامههای قانونی برای حمایت از خانوادهها عنوان کرد: باید فرصتهای بهتری از نظر تأمین مسکن، معیشت و تسهیلات مالی به خانوادهها داده شود که در این راستا، برخی قوانین برای ارائه زمین، مسکن و وسایل نقلیه به خانوادههای دارای فرزندان متعدد تصویب شدهاند، اما اجرای آنها بهکندی پیش میرود.
ابراهیمی اظهار کرد: بانکها و نهادهای اجرایی در تحقق سیاستهای ارائه تسهیلات فرزندآوری کوتاهی کردهاند و لازم است نظارت بیشتری صورت گیرد.
وی تصریح کرد: کاهش نرخ زاد و ولد کشور را به سمت جامعه سالمند سوق میدهد که در آینده نزدیک توان تولیدی و نیروی کار کشور را کاهش خواهد داد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر روند کنونی ادامه پیدا کند، در دو دهه آینده جمعیت کشور وارد مرحلهای خواهد شد که بازگشت به وضعیت جوانی جمعیت دشوار خواهد بود.
ابراهیمی با اشاره به تأثیر افزایش جمعیت بر امنیت ملی اظهار کرد: توزیع مناسب جمعیت در سراسر کشور، بهویژه در مناطق مرزی و جنوبی، میتواند به تقویت امنیت و توسعه اقتصادی کمک کند و همچنین افزایش جمعیت موجب کاهش وابستگی به نیروی کار خارجی در بخشهای مختلف خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: عدم اجرای صحیح قوانین و ناکارآمدی برخی برنامهها، دستیابی به اهداف جمعیتی را دشوار کرده است، از این رو دولت و نهادهای اجرایی باید اقدامات مؤثرتری برای حمایت از افزایش جمعیت و بهبود کیفیت زندگی خانوادهها انجام دهند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- مسلمان خواریطلب نیست
- سوره «بقره» آیه ۷۷ تا ۸۳
- ساخت قطار متروی ملی در واگنپارس کلید خورد
- مشارکت صنایع در رفع ناترازی انرژی ضروری است
- آئین تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- آغاز پویش نذر خون در استان مرکزی
- برگزاری مراسم عزاداری در ۲۵۰۰ حسینیه
- برگزاری تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- کاهش چشمگیر معوقات کارگری و تثبیت تولید
- گرد و خاک در غرب، شمال ایران بارانی
- مشاهده بیشتر