رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیرکل امور اقتصاد استان مرکزی خبر داد:

مولدسازی 96 ملک مازاد در استان مرکزی

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی گفت: مولدسازی با هدف جلوگیری از انجماد دارایی‌های دولتی و تأمین مالی پروژه‌های نیمه‌تمام در حال اجراست و تاکنون ۹۶ ملک در استان مرکزی شناسایی شده‌ است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سعید ملااسماعیلی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای تبصره ۱۸ قانون بودجه در راستای ایجاد اشتغال گفت: در سال‌های اخیر، استان مرکزی توانسته با جذب بیش از ۲ هزار ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات، برای بیش از ۵ هزار نفر اشتغال‌زایی مستقیم ایجاد کند.

وی افزود: در سال جاری نیز با وجود تأخیر در تخصیص اعتبارات، جلسات منظم برای جذب کامل منابع در حال برگزاری است و نظارت دقیق بر مصرف منابع توسط کمیته‌های تخصصی انجام می‌شود.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی با اشاره به درگاه ملی مجوزها بیان کرد: استان مرکزی با صدور بیش از ۱۲۴ هزار مجوز از مجموع ۱۴۶ هزار درخواست، به نرخ تحقق ۸۲/۵ درصدی رسیده و در رتبه‌های برتر کشوری قرار دارد که این موفقیت حاصل همکاری نزدیک دستگاه‌های اجرایی و نقش‌آفرینی مؤثر رسانه‌ها در شناسایی و رفع موانع بوده است.

ملااسماعیلی به رسیدگی جدی به شکایات مردمی در این سامانه اشاره کرد و گفت: تمامی شکایات با دقت کارشناسی بررسی و پاسخ داده می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان مرکزی در جذب سرمایه‌گذاری خارجی اظهار کرد: تاکنون در استدن مرکزی ۲۲ مجوز سرمایه‌گذاری خارجی صادر شده که ارزش مجموع آن‌ها به بیش از ۲۰۰ میلیون دلار می‌رسد و تاکنون ۲۲ میلیون دلار جذب واقعی صورت گرفته و پروژه‌هایی با فناوری‌های نوین در حال اجرا هستند.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی به موضوع مولدسازی دارایی‌های راکد دولت پرداخت و خاطرنشان کرد: مولدسازی با هدف جلوگیری از انجماد دارایی‌های دولتی و تأمین مالی پروژه‌های نیمه‌تمام در حال اجراست و تاکنون ۹۶ ملک شناسایی شده‌اند.

وی تأکید کرد: مولدسازی صرفاً فروش نیست، مشارکت با بخش خصوصی، تهاتر مطالبات و بهره‌برداری مجدد از املاک بلااستفاده نیز از روش‌های این فرآیند هستند. نمونه‌هایی مانند خوابگاه حضرت معصومه (س) و ساختمان قدیم آموزش‌ و پرورش در خیابان خرم، در حال تبدیل به پروژه‌های مشارکتی هستند.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تمامی وجوه حاصل از مولدسازی باید صرف تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شود و بسته رونق اقتصادی استان با دقت در کارگروه ملی مصوب می‌شود و استان مرکزی با ظرفیت‌های گسترده خود، آماده جهش‌های بزرگ در مسیر توسعه است.

در حاشیه این نشست، از مجتمع گردشگری بارمان واقع در کمربندی جنوبی اراک بازدید به عمل آمد.

انتهای خبر/

1404-06-05 11:43 شماره خبر : 15373

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.