درباره نویسنده
چرا جبهه اصلاحات راهبرد انتخاباتی تعیین کرده است؟

در حالی جبهه اصلاحات در ماههای اخیر صحبت از تحریم انتخابات میکرد که این جریان در تازهترین تحرک انتخاباتی خود راهبرد انتخاباتی تعیین و آن را به تصویب اعضای خود رسانده است.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ در حالی تحرکات انتخاباتی جبهه اصلاحات طی روزهای اخیر در رسانهها خبرساز شد که این جریان پیش از این بنای تحریم انتخابات را در پیش گرفته بود و در مواضع رسمی اعلام کرده بود که توصیهای برای مشارکت در انتخابات ندارد.
در روزهای نخست هفته جاری رسانهها از برگزاری مجمع عمومی جبهه اصلاحات به ریاست آذر منصوری خبر دادند. جلسهای که در جریان برگزاری آن جبهه اصلاحات راهبرد انتخاباتی خود را تدوین و به تصویب اعضای جبهه رساند.
تازهترین تحرک انتخاباتی اصلاحات در حالی صورت گرفته است که آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات در طول ماههای اخیر و از زمان آغاز فرآیند ثبت نام از داوطلبان، بر عدم مشارکت در انتخابات تاکید کرده بود، با این حال تصویب راهبرد انتخاباتی این جبهه در حضور منصوری صورت گرفته است.
موضع منصوری درباره تحریم انتخابات در حالی بود که وی به اظهارات حسین مرعشی، دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی نیز واکنش تندی نشان داد؛ مرعشی گفته بود در صورت ائتلاف در انتخابات اسفند ماه، بحث بر سر ائتلاف با اصلاحات است، اما منصوری در واکنش تند رسانهای اعلام کرد، مواضع جبهه اصلاحات را سخنگوی آن اعلام میکند او اینگونه تلاش کرد تا علاوه بر حفظ فاصله و اختلاف با کارگزاران بر موضع تحریم انتخاباتی نیز تاکید کند.
رسانههای نزدیک به این جریان علت عدم مشارکت اصلاحات در انتخابات را نداشتن کاندیدا و رد صلاحیت آنها اعلام کرد اما نتیجه بررسی صلاحیت داوطلبان و تایید چهرههای شاخص این جریان به نظر میرسد، اصلاح طلبان را برای شرکت در انتخابات به طمع انداخته است.
اصلاحات در ماههای اخیر به نقش مردم در انتخابات فکر نکرده بود
جبهه اصلاحات در راهبرد انتخاباتی خود اعلام کرده است که در صورت حضور مردم در انتخابات مشارکت خواهد کرد، اما سوال اینجاست که آیا این جریان پیش از این و در ماههای اخیر که بحث از تحریم انتخابات و عدم مشارکت میکرد، به مردم و نقش اساسی آنها فکر نکرده بود و حالا برای مشارکت مشروط، مردم را بهانه کرده است.
عملکرد اصلاحات در سالهای اخیر موجب شده است که سرمایه اجتماعی این جریان از بین برود. اصلاحات در طول دوران ریاست جمهوری حسن روحانی با دفاع همه جانبه از وی، ضربه مهلکی به اعتماد مردم زد اما هیچ گاه در پیشگاه مردم حاضر به پاسخگویی نشد.
علاوه بر این اصلاح طلبان تندرو در همصدایی با جریان ضد انقلاب در اغتشاشات و بحرانها نیز عامل دیگری شد که اعتماد مردم از این جریان سلب شود.
علی صوفی، عضو جبهه اصلاحات ایران در گفتگو با خبرنگار راه دانا عنوان کرد: حتی اگر خاتمی هم بیاید و «تَکرار» کند، باز هم اصلاح طلبان قادر نخواهند بود از یک لیست ۳۰ نفره در تهران حمایت کنند.
حالا، اما به نظر میرسد حرکت چراغ خاموش اصلاحات، بهترین راهبرد انتخاباتی این جریان باشد چرا که این جریان قادر نیست با اتکا به سرمایه اجتماعی خود، وارد رقابتهای انتخاباتی شود و تَکرار شیخ اصلاحات هم نمیتواند به این جریان کمک کند.
دانا
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- اجتماع عاشقان ولایت در ساوه
- رهبری دشمن را با مدیریتی ژنرالگونه غافلگیر کرد
- اراکیها در حمایت از غزه به پا خواستند
- فریاد خشم از فراهان برخاست
- ایران هیمنه پوشالی آمریکا را درهم شکست
- ایران حسینی همیشه پیروز است
- آمریکا و رژیم صهیونیستی ناقضان حقوق بشر هستند
- کاروان نمادین اسرا در امیرآباد به حرکت درآمد
- بهرهبرداری ۲ نیروگاه خورشیدی در آشتیان
- اجتماع بانوان محلاتی در راه ولایت
- مشاهده بیشتر