رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
استاندار استان مرکزی:

پیام بهار انقلاب، پیشرفت و حرکت است

استاندار مرکزی گفت: پیام چهل و پنجمین بهار انقلاب اسلامی پیشرفت و حرکت است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب؛ صبح امروز در سالروز ورود تاریخی امام خمینی(ره) به میهن و آغاز دهه مبارک فجر، با حضور استاندار مرکزی و جمعی از مسئولین و مردم، زنگ انقلاب همزمان با سراسر کشور در بیت تاریخی امام در شهر خمین نواخته شد.

فرزاد مخلص‌الائمه، استاندار مرکزی روز پنج‌شنبه در آئین بیان کرد: در دهه پنجم انقلاب اسلامی و در میانه اولین دهه از چهلواره دوم انقلاب شکوهمند اسلامی ایران قرار داریم، انقلابی که یک تاریخ بسیار پُرفراز و نشیب اما با برآیند پیشرفت و حرکت بوده و پیام چهل و پنجمین بهار انقلاب نیز پیشرفت و حرکت است.

وی ادامه داد: هیچ انقلابی در تاریخ انقلاب‌های معاصر جهان و قرن‌های اخیر این قدرت را نداشته که جهت‌گیری و مسیر حرکت خود را در مدت طولانی حفظ کند اما انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا، ایثارگری‌ها و رهبری ویژه حضرت امام و مقام معظم رهبری توانسته در این مقطع در شرایطی به مراتب مقتدرتر و پایدارتر نسبت به دهه‌های آغازین خود باشد و معادلات متعددی را در سطح بین‌المللی تغییر دهد.

استاندار استان مرکزی تأکید کرد: نظام اسلامی امروز در بسیاری از مولفه‌های قدرت و پیشرفت حرفی برای گفتن دارد و با وجود اینکه در دوره تنها رژیم کودتایی تاریخ ایران یعنی دوران پهلوی در هیچ فضیلتی برتری نداشتیم اما اینک در بسیاری از این مولفه‌ها به جهت رشد، حرکت و شتاب در رتبه‌های اول قرار داریم.



1402-11-12 10:35 شماره خبر : 3075

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.