درباره نویسنده
نماینده مردم اراک ر مجلس عنوان کرد:
کاهش هنجارشکنیها با اجرای قانون حجاب و عفاف

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: قانون عفاف و حجاب گامی اساسی در جهت تقویت نهاد خانواده، صیانت از ارزشهای دینی و کاهش هنجارشکنیها در جامعه است.
نادرقلی ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در رابطه با اهمیت مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب گفت: این مصوبه، گامی اساسی در جهت تقویت نهاد خانواده، صیانت از ارزشهای دینی و کاهش هنجارشکنیها در جامعه است.
وی در رابطه با ابلاغ قانون عفاف و حجاب افزود: این قانون که توسط مجلس شورای اسلامی تصویب و به رئیسجمهور برای ابلاغ ارسال شد، هنوز به دلایل مختلف اجرایی نشده است. بنا بر اظهارات برخی مدیران ارشد اعلام کردهاند که این تأخیر به تصمیم شورای عالی امنیت ملی ارتباط دارد که اجرای آن را موقتاً متوقف کرده است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس شورای اسلامی گام جدیدی در رابطه با ابلاغ این قانون برداشت و تصمیم مهمی اتخاذ کرده است. در این راستا، ۲۰۹ نماینده مجلس با امضای خود تأکید کردند که در صورت عدم ابلاغ قانون توسط رئیسجمهور، رئیس مجلس این اختیار را دارد که قانون را برای اجرا ابلاغ کند.
ابراهیمی اجرای قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، عنوان کرد: اجرای این قانون یک ضرورتی ملی و خواستهای عمومی است و مردم ایران در طول تاریخ نشان دادهاند که به اصول و ارزشهای اخلاقی، اسلامی و خانوادگی پایبند هستند. بنابراین، این قانون نیز پاسخی به این خواسته مردمی است و امیدواریم با اجرایی شدن آن، شاهد تحکیم بیشتر نهاد خانواده در کشور باشیم.
وی به ماهیت جامعه انقلابی و ارزشی ایران اشاره و خاطرنشان کرد: در کشوری زندگی میکنیم که ارزشها و اصول اخلاقی نقش بنیادینی در فرهنگ عمومی دارند. از این رو، لازم است که این قوانین در چارچوب نظام جمهوری اسلامی و بر مبنای نیازهای واقعی جامعه تدوین و اجرا شوند.
اهمیت صیانت از ارزشها و رفع موانع اجرایی
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی به برخی انتقادات و ایراداتی که نسبت به متن قانون مطرح شده، اظهار کرد: ممکن است در برخی بخشها در این قانون ایراداتی باشد که میتوان در روند اجرا و پس از ارزیابی عملکرد، نسبت به رفع آنها اقدام کرد. اما تأخیر در اجرای قانون، پیام نامناسبی به جامعه ارسال میکند و ممکن است اعتماد عمومی را تحت تأثیر قرار دهد.
ابراهیمی گفت: بخش اعظم نمایندگان مجلس شورای اسلامی از این مصوبه حمایت کردند و حتی کسانی که به دلایل مختلف در جلسه حضور نداشتند یا موفق به امضا نشدند از این قانون حمایت و با اهداف این قانون موافق هستند که جمعآوری بیش از ۲۰۰ امضا در مدت کوتاهی نشاندهنده اتفاقنظر نمایندگان در این زمینه است.
وی در پایان تصریح کرد: امیدواریم این قانون با ابلاغ رئیس مجلس به طور رسمی اجرایی شود و گام مهمی در جهت صیانت از جایگاه خانه و خانواده در جامعه برداشته شود. جامعهای که بر ارزشهای اسلامی و انسانی استوار است، نیازمند قوانینی است که این ارزشها را تقویت کند و از آسیبهای اجتماعی جلوگیری نماید.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- الگوی عفاف با ابزار فرهنگی تقویت میشود
- مسلمان با قاطعیت جلوی اشرار آمریکا بایستند
- سوره «بقره» آیه ۱۲۷ تا ۱۳۴
- تجمع رهروان زینبی در تفرش برگزار شد
- پارادایم تغییر یا پروژه نفوذ؟
- باید از وحید هاشمیان حمایت کنیم
- سایه سنگین گرد و خاک بر استان مرکزی
- کودتای نوژه نقطه عطفی در تثبیت انقلاب بود
- «کیسون» مانع اصلی تکمیل پروژه مسکن ملی
- تصمیمگیری درباره مذاکرات، در اختیار مجموعه نظام است
- مشاهده بیشتر