درباره نویسنده
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی استان مرکزی:
قاتل خاموش جان ۲ مرد اراکی را گرفت

رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: دو نفر در شهر اراک بر اثر مسمومیت با گاز منوکسیدکربن جان خود را از دست دادند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب؛ به نقل از روابطعمومی بهروز ایراننژاد گفت: در ساعت ۱۰:۳۸ دقیقه امروز طی تماس تلفنی با سامانه ۱۱۵ گزارش مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در یکی از محلههای شهر اراک اعلام که بلافاصله یک تیم فوریت پزشکی به محل حادثه اعزام شد.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی استان مرکزی در ادامه گفت: متاسفانه در این حادثه دو مرد ۶۹ و ۲۵ ساله دچار مسمومیت با گاز منوکسیدکربن شده و جان خود را از دست دادند.
ایراننژاد با تاکید بر لزوم استفاده از وسایل گرمایشی استاندارد، بر رعایت نکات ایمنی هنگام نصب این وسایل و بررسی مسیر خروجی دود ناشی از احتراق این وسایل تاکید کرد و گفت: هموطنان در صورت مواجهه با افراد دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن باید بلافاصله افراد را از محیط مملو از گاز خارج نموده، راه هوایی مصدومین را باز کرده، در صورت امکان اکسیژن تراپی را آغاز و بلافاصله با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
آخرین اخبار
- ۸۰ اتوبوس آماده جابهجایی دلدادگان اربعین اراک
- وقتی صلیب در آغوش پرچم یاحسین آرام میگیرد
- ووشوی ایران در چین درخشید
- خرید ۱۶۲ هزار تُن گندم در استان مرکزی
- وزش باد شرقی و خیزش گرد و غبار
- ارائه خدمات موکبهای اراک به زائران اربعین
- پیگیری و حل مشکلات زیرساختی سنجان
- حماسه عاشورا، الهامبخش مقاومت ۱۲ روزه ملت ایران
- قدر رهبر مقتدر و بزرگوار را بدانید
- سوره «آل عمران» آیه ۵۳ تا ۶۱
- مشاهده بیشتر