رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی:

طرح واکسیناسیون تب برفکی در مرکزی آغاز شد

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: فاز اول طرح ملی واکسیناسیون تب برفکی در جمعیت دام‌های سبک و سنگین این استان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ محمد فتاحی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح واکسیناسیون رایگان به مدت ۶۰ روز کاری از تاریخ ۹ تیرماه سال جاری شروع و تا اواسط شهریورماه در تمامی ۱۲ شهرستان استان اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین در این طرح افزود: انتظار می‌رود در این فاز ۹۵ درصد از جمعیت دام‌های سنگین و ۹۰ درصد از دام‌های سبک سطح شهرستان‌های استان علیه این بیماری واکسینه و از مقاومت لازم برخوردار شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با بیان این که اجرای طرح مذکور به صورت رایگان توسط اکیپ‌های بخش دولتی و خصوصی انجام می‌گیرد اظهار کرد: پوشش واکسیناسیون در دام‌ها با اولویت کانون‌های سال‌های گذشته، مناطق عشایری، دام‌های واقع در حاشیه مناطق حفاظت شده، حیات وحش و مناطق پرخطر انجام می‌شود.

فتاحی تب برفکی را یک بیماری ویروسی حاد و واگیر دار خواند که باعث ایجاد خسارت اقتصادی و کاهش تولید شیر و گوشت دام می‌شود و افزود: طرح واکسیناسیون دامی علیه بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام هر ساله به صورت رایگان و به صورت برنامه ریزی شده و در قالب فازهای جداگانه و ب طور همزمان در همه استان‌های کشور و این استان انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی به دامداران و بهره برداران توصیه کرد: لازم است جهت پیشگیری از بیماری تب برفکی در دام‌های خود و منطقه علاوه بر واکسیناسیون دام‌های خود نسبت به رعایت نکان بهداشتی و امنیت زیستی شامل جلوگیری از تردد افراد متفرقه به دامداری، ضد عفونی دامداری، خرید هر نوع دام با اخذ مجوز دامپزشکی و انجام قرنطینه اقدام نمایند.

 

انتهای خبر 

1403-04-09 19:09 شماره خبر : 6381

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.