رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
معاون صنایع و تجهیزات وزارت صنعت مطرح کرد:

اشتغال‌زایی ۴۵ نفر در شهر داوودآباد

معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: پروژه صنعتی داوودآباد با ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای ۴۵ نفر از جوانان بومی، نمونه‌ای موفق از سرمایه‌گذاری خصوصی در مناطق کمتر برخوردار است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سید حامد جبل‌عاملی امروز در بازدید از واحد صنعتی شهر داودآباد گفت: در راستای تحقق اهداف توسعه صنعتی کشور و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در مناطق کمتر برخوردار، مجموعه‌ای صنعتی در شهر داوودآباد با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: این مجموعه با هدف ارتقاء توان تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات، در چند فاز عملیاتی طراحی و اجرا شده که فازهای مختلف آن شامل ریخته‌گری، ماشین‌کاری و تولید قطعات صنعتی است.

معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: یکی از مهم‌ترین بخش‌های این پروژه، فاز ریخته‌گری آن بوده که به‌عنوان سنگ‌بنای تولید قطعات در این مجموعه محسوب می‌شود. 

جبل‌عاملی عنوان کرد: با توسعه زیرساخت‌ها، بخش ماشین‌کاری نیز به این مجموعه افزوده شده که امروز به صورت رسمی افتتاح و وارد چرخه تولید شده است. این فاز نقش مهمی در افزایش دقت و کیفیت قطعات تولیدی ایفا می‌کند و زمینه‌ساز بهره‌وری بالاتر در صنایع مختلف خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: فاز سوم این مجموعه نیز به توسعه ماشین‌کاری در ابعاد گسترده‌تر اختصاص دارد که با حمایت مسئولان استانی، تأمین مالی از سوی وزارتخانه‌های ذی‌ربط و تلاش مستمر بخش خصوصی، در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید. این فاز ظرفیت پاسخگویی به نیازهای تخصصی صنایع بزرگی نظیر کمپانی‌های صنعتی و حوزه تراکتورسازی را خواهد داشت و بخشی از قطعات مورد استفاده این صنایع در داخل کشور تولید خواهد شد.

معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: نکته قابل‌توجه در این پروژه، آغاز آن از نقطه صفر و بدون تکیه بر سرمایه‌گذاری دولتی بوده است. این مجموعه با تکیه بر توان داخلی، دانش فنی و آموزش نیروهای انسانی، موفق به جذب و اشتغال‌زایی برای حدود ۴۵ نفر از جوانان بومی شده که خود گامی مؤثر در کاهش نرخ بیکاری منطقه محسوب می‌شود.

جبل‌عاملی در پایان تصریح کرد: مجموعه‌های تولیدی بزرگ کشور نیز به دلیل کیفیت بالای قطعات و قابلیت سفارشی‌سازی، سفارشات خود را به این واحد ارجاع می‌دهند که نشان از ظرفیت بالای آن دارد. به اعتقاد جبل‌عاملی، این پروژه می‌تواند الگویی موفق برای سایر واحدهای کوچک صنعتی در کشور باشد. اگر آموزش نیروی انسانی، تأمین زیرساخت‌ها و حمایت‌های لازم به‌درستی انجام گیرد، می‌توان شاهد رشد و شکوفایی بسیاری از مناطق مشابه در کشور بود.

انتهای خبر/

1404-06-11 17:05 شماره خبر : 15498

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.