رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت روح‌الله:

همراهی مردم فراتر از انتظار دشمنان است

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت روح‌الله با اشاره به همبستگی ملت ایران در برابر تهدیدات دشمنان، گفت: امروز شاهد آن هستیم که ملت ایران با حضور گسترده و اراده قوی خود، در صحنه حاضر شده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سید محسن حسینی دیباجی در مراسمی به مناسبت عید غدیر، در جمع پاسداران ستاد سپاه استان گفت: عملیات‌ اخیر از نظر خسارات و تلفات، برای رژیم صهیونیستی بی‌سابقه بوده و نشان‌دهنده قدرت و اراده ملت ایران در برابر دشمنان است، این حملات به قلب محاسبات غلط صهیونیست‌ها و حامیانشان وارد شده و واقعیت‌های جدیدی را به نمایش گذاشته است.

 وی افزود: در طول تاریخ، ملت ایران همواره در میدان‌های جنگ پیروز بوده‌اند. مداخله‌های بیگانگان، به‌ویژه انگلیس، منجر به تأسیس رژیم‌های دست‌نشانده‌ای مانند رژیم رضاخان شد که در نهایت به طلوع انقلاب اسلامی انجامید و این انقلاب پاسخ قاطعی به دخالت‌های خارجی بود و جبهه مقاومت در جهان اسلام را شکل داد تا مظلومان را از چنگال مستکبرین نجات دهد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: هرگاه دشمن توانسته است با مهندسی افکار عمومی و القای شبهات، اراده و ایمان ما را سست کند، در میدان پیروز شده است و آیه‌ای از قرآن کریم به نام «وَلا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا» که در زمان جنگ احد نازل شده، در اوج مشکلات و شهادت‌های پراکنده مؤمنان نازل شد و پیام روشنی برای ما دارد که نباید از پیروزی ناامید شویم.

حسینی دیباجی به وضعیت کنونی جبهه مقاومت در غزه و لبنان اشاره و عنوان کرد: مردم غزه و لبنان با وجود ویرانی‌های ناشی از جنگ و با شهادت فرماندهان و مجروح شدن بسیاری از آنان، با اراده‌ای آهنین به پیروزی‌های بزرگ دست یافته‌اند، حماس و حزب‌الله نمونه‌هایی از این پیروزی‌ها هستند، اما در مقابل سوریه، به دلیل تضعیف اراده‌ها، دشمنان توانستند کشور را به راحتی تسلیم کنند.

مردم با حضور گسترده و اراده قوی خود را در صحنه نشان داده‌اند

وی با اشاره به همبستگی ملت ایران در برابر تهدیدات دشمنان، خاطرنشان کرد: امروز شاهد آن هستیم که ملت ایران با حضور گسترده و اراده قوی خود، در صحنه حاضر شده و نشان داده‌اند که ما پیروز میدان خواهیم بود و قطعا این حضور کمک می‌کند تا از چالش‌ها عبور کرد و به پیروزی‌های بزرگ‌تر دست یافت.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی به تحولات اخیر در مورد رژیم صهیونیستی و عملیات‌ موشکی ایران اشاره کردند و اظهار کرد: عملیات‌ اخیر از نظر خسارات و تلفات، برای رژیم صهیونیستی بی‌سابقه بوده و نشان‌دهنده قدرت و اراده ملت ایران در برابر دشمنان است ، این حملات به قلب محاسبات غلط صهیونیست‌ها و حامیانشان وارد شده و واقعیت‌های جدیدی را به نمایش گذاشته است.

تبلیغات مسموم دشمنان برای ایجاد تفرقه در میان ملت است

حسینی دیباجی در ادامه به خطرات ناشی از تبلیغات مسموم دشمنان و تلاش‌های آنان برای ایجاد تفرقه در میان ملت ایران اشاره کرد و افزود: با وجود اینکه بسیاری از مردم به وضوح وجود دشمن و توطئه‌های آن را درک کرده‌اند، برخی هنوز تحت تأثیر تبلیغات قرار دارند. باید هوشیار بود و با اتحاد و همبستگی، در برابر این تهدیدات ایستادگی کرد .

وی تأکید کرد : امید به آینده‌ای روشن در سایه وحدت و ایمان به وعده‌های الهی محقق خواهد شد و اگر مردم در صحنه حاضر باشند، هیچ آسیبی به کشور نخواهد رسید.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اهمیت دعا و توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری، از ملت ایران خواستند تا همواره گوش به فرمان ولایت بوده و در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت تلاش کنند و در پایان تصریح کرد: در این برهه حساس، باید همگی در کنار یکدیگر ایستادگی کنند تا ان‌‌شاءالله زمینه ظهور امام زمان (عج) فراهم شود و ریشه‌های استکبار برچیده شود.

انتهای خبر/

1404-03-26 15:33 شماره خبر : 14119

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.