رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یک کارشناس مسائل سیاسی استان مرکزی:

ایران ضربه‌ بی‌سابقه به رژیم صهیونیستی وارد کرد

یک کارشناس مسائل سیاسی استان مرکزی گفت: عملیات وعده صادق ۳ با هدف پاسخ به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی اجرا شد، اقدامی برق‌آسا که قدرت دفاعی ایران و مشروعیت بین‌المللی مقاومت را به رخ جهان کشید.

محمدجواد یاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: عملیات وعده صادق ۳ یک اقدام مشروع و حق دفاع ایران در برابر حملات اخیر رژیم صهیونیستی بود. این عملیات نه تنها پاسخ به حملات قبلی بود بلکه پیامی قوی به دشمن درباره توانمندی‌های جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی در دفاع از امنیت ملی و منطقه بود.

وی افزود: جبهه مقاومت پس از حملات اخیر آسیب دیده بود اما تهدید عملی خاصی متوجه رژیم صهیونیستی نبود. جمهوری اسلامی ایران همزمان در حال مذاکرات بود و قصد داشت از طریق دیپلماسی مسائل را حل کند، اما رژیم صهیونیستی با انجام چند جنایت و حمله، فرصت واکنش سریع را برای ایران فراهم کرد.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: حق دفاع مشروع برای ایران کاملاً مشخص و قانونی بود و به همین دلیل جمهوری اسلامی عملیات سریع و قدرتمندی را طراحی و اجرا کرد. این عملیات اگر انجام نمی‌شد، رژیم صهیونیستی بر موج حملات خود می‌افزود.

یاری عنوان کرد: قانون موجود رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که اگر هیچ واکنشی نبینند، فشار و حملات خود را افزایش می‌دهند. تجربه ۸۰ ساله این رژیم و همچنین اتفاقات اخیر در غزه و دیگر مناطق این موضوع را به خوبی ثابت کرده است.

وی افزود: تنها فشار قدرتمند است که می‌تواند رژیم صهیونیستی را وادار به تسلیم کند. عملیات وعده صادق ۳ که طی دو شب گذشته انجام شد، با همین هدف طراحی شده و  رژیم در مسیر تسلیم شدن حرکت می‌کند. این عملیات تحولی بزرگ در وضعیت موجود رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است.

کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود، از تمام سامانه‌های امنیتی و نظامی از جمله سامانه تات و گنبد آهنین استفاده کرده بود و چندین لایه حفاظتی در مناطق حساس ایجاد کرده بود، اما بیشتر موشک‌های عملیات وعده صادق 3 به هدف برخورد کردند.

یاری اظهار کرد: این عملیات بی‌نظیر چالش بزرگی برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرد و اولین ضربه جدی در طول ۸۰ سال اخیر به ساختارهای امنیتی و حیاتی آن وارد آمد. تل‌آویو آسیب سنگینی متحمل شد. در این عملیات منابع انرژی و انبارهای آمونیاک به شدت آسیب دید و زیرساخت‌های حیاتی رژیم تا حدی فلج شدند.

وی افزود: ایران اعلام کرده است که این عملیات تنها آغاز راه است و انتقام سخت‌تری در پیش خواهد بود. با این ضربه سنگین، رژیم صهیونیستی بیش از پیش به انزوا و شکست نزدیک شده است. این عملیات پیامی روشن به دشمن بود که جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت به هیچ وجه در برابر حملات تجاوزکارانه سکوت نخواهند کرد و هرگونه تهدید با واکنش قاطع و قدرتمند مواجه می‌شود.

این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: همچنین این اقدام نشان داد که ایران توانایی انجام عملیات پیچیده و گسترده را دارد و می‌تواند در مقابل قدرت‌های نظامی پیشرفته جهان، امنیت خود را حفظ و به دشمن ضربه بزند. به همین دلیل این عملیات از نظر سیاسی و نظامی اهمیت بسیار بالایی دارد و رژیم صهیونیستی را با چالش‌های جدی‌تری روبرو کند.

یاری بیان کرد: از سوی دیگر، واکنش موفق نیروهای مسلح ایران و همکاری هماهنگ آنها با دیگر بخش‌ها، نشان‌دهنده وحدت و آمادگی بالای کشور برای مقابله با تهدیدات است و به اعتماد مردم به نیروهای امنیتی و دفاعی افزوده است. در نهایت عملیات وعده صادق ۳ نشان داد که ایران به رغم فشارهای بین‌المللی و تهدیدهای متعدد، همچنان با قدرت و صلابت از امنیت و حقوق خود دفاع می‌کند و اجازه هیچ گونه تعدی به خود را نمی‌دهد.

انتهای خبر/

1404-03-25 14:00 شماره خبر : 14098

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.