رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
امام جمعه موقت اراک:

دشمنان نمی‌توانند غنی‌سازی ایران را متوقف کنند

امام جمعه موقت اراک گفت: غنی‌سازی محصول تلاش دانشمندان مؤمن و شجاع ایرانی است و از هیچ کشور دیگری وارد نشده است. به همین دلیل، دشمنان قادر به متوقف کردن آن نیستند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید علی حسینی‌پور، امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه، در مصلای بیت‌المقدس کلانشهر اراک با اشاره بر جایگاه علم و عمل در زندگی فردی و اجتماعی، گفت: دانستن به تنهایی کافی نیست، بلکه باید آنچه را که می‌دانیم در عمل به کار بگیریم. این اصل یک قاعده همیشگی برای همه انسان‌ها است 

وی با اشاره به زندگی پربرکت امام حسن عسکری (ع) افزود: دوران امامت آن حضرت زمینه‌ساز عصر غیبت و ارتباط با امام زمان (عج) بود و این پیوند تاریخی نشان می‌دهد که علم و معرفت، همواره در امتداد ولایت و هدایت الهی معنا پیدا می‌کند.  

امام جمعه موقت اراک با استناد به قرآن کریم بیان کرد: خداوند در آیات متعدد، هدف آفرینش را تقوا و معرفت معرفی کرده است. علم خداوند بر همه موجودات احاطه دارد و هیچ چیز از قدرت و آگاهی او بیرون نیست. این حقیقت برای ما انسان‌ها درسی بزرگ است تا در مسیر علم و عمل گام برداریم، چرا که علم‌آموزی محدود به زمان، مکان یا فرد خاصی نیست.  

آموزش و پرورش باید از نخستین سال‌های زندگی آغاز شود

حسینی‌پور با اشاره به حدیث پیامبر اکرم (ص) خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش باید از نخستین سال‌های زندگی آغاز شود. نخستین کلمه‌ای که والدین به فرزندان می‌آموزند «لا اله الا الله» است و این آغاز مسیر تربیت ایمانی و علمی کودک به شمار می‌رود.  

وی در ادامه تأکید کرد: نظام آموزشی کشور وظیفه دارد در طول ۱۲ سال تحصیل، نسلی عالم، شجاع و توانمند به جامعه تحویل دهد. تحقق این هدف نیازمند مقدماتی همچون استعدادیابی است، چرا که انسان‌ها همانند معادن‌اند و هر یک ظرفیت‌ها و استعدادهای ویژه‌ای دارند. مدارس باید از همان سال‌های ابتدایی به کشف و پرورش این استعدادها بپردازند تا جامعه در آینده از نیروهای متخصص، متعهد و خلاق بهره‌مند شود.  

علم‌آموزی یک مسئولیت اجتماعی است

امام جمعه موقت اراک خاطرنشان کرد: علم‌آموزی نه تنها یک وظیفه فردی بلکه یک مسئولیت اجتماعی است و تنها با پیوند میان خانواده، مدرسه و جامعه می‌توان نسلی ساخت که هم در عرصه دانش و هم در میدان عمل، پیشگام و اثرگذار باشد.

حسینی‌پور با اشاره به ولادت امام حسن عسکری (ع) و هم‌زمانی آن با هفته دفاع مقدس و اهمیت پیوند میان علم، ایمان و اظهار کرد: نخستین حلقه‌های معرفتی همواره با علم کلام آغاز شده و سپس به سایر علوم مورد نیاز بشر در عرصه فردی و اجتماعی گسترش یافته است. این پیوند میان دانش و عمل به‌ویژه در دوران‌های حساس تاریخی، نقشی تعیین‌کننده در هدایت جامعه ایفا کرده است.  

وی با مرور خاطرات دوران دفاع مقدس، آن را «دورانی سیاه، حجیم و سرنوشت‌ساز» توصیف کرد و گفت: ملت ایران با ایستادگی و ایمان توانستند از آن عبور کنند. امسال هفته دفاع مقدس رنگ و بویی متفاوت دارد، چرا که علاوه بر یادآوری ۸ سال مقاومت ملت ایران، به جنگ ۱۲ روزه و شهادت بزرگانی در جبهه مقاومت نیز گره خورده است. در این میان، باید از سید حسن نصرالله به‌عنوان «سید مقاومت» یاد کرد؛ شخصیتی که گرچه جسم او از میان رفت، اما راه و اندیشه‌اش همچنان زنده است. 

امام جمعه موقت اراک تأکید کرد: همان‌گونه که پس از شهادت سید عباس موسوی، نصرالله پرچم مقاومت را به دست گرفت، امروز نیز نسل‌های جدید با شهادت فرماندهان و رهبران، حزب‌الله و جبهه مقاومت را بازسازی و آماده میدان کرده‌اند.  

حسینی‌پور با اشاره به روایتی از امام سجاد (ع) بیان کرد: منتظران حقیقی در دوران غیبت امام مهدی (ع) به سبب عقل، فهم و معرفتی که خداوند به آنان عطا کرده، در جایگاهی بلند قرار دارند؛ گویی در محضر امام خویش زندگی می‌کنند.

وی به نقش برجسته و تعیین‌کننده نیروهای اطلاعاتی کشور عنوان کرد: سربازان گمنام امام زمان‌ (عج) با اقدامات دقیق و هوشمندانه خود توانستند قلب دشمن را هدف قرار دهند، مراکز حساس و افراد کلیدی آنان را شناسایی کنند و در زمان مناسب از این اطلاعات بهره ببرند.

وی این دستاوردها را نشانه‌ای از اقتدار و هوشیاری دستگاه‌های امنیتی دانست که همواره در خط مقدم دفاع از کشور قرار دارند.  

امام جمعه موقت اراک افزود: رهبر انقلاب سه محور اساسی را مورد توجه قرار دادند که هر یک برای آینده کشور اهمیت حیاتی دارد. نخستین محور، حضور و اتحاد مردم بود که ملت ایران در طول تاریخ انقلاب، چه پیش از پیروزی، چه در دوران دفاع مقدس و چه در سال‌های اخیر، همواره نشان داده‌اند که در صحنه حضور دارند. این اتحاد، دشمنان خارجی و مزدوران داخلی را ناکام گذاشته و توهم آنان مبنی بر پایان یافتن حرکت مردمی را باطل کرده است.  

حسینی‌پور خاطرنشان کرد: محور دوم، مسئله غنی‌سازی هسته‌ای بود. غنی‌سازی محصول تلاش دانشمندان مؤمن و شجاع ایرانی است و از هیچ کشور دیگری وارد نشده است. به همین دلیل، دشمنان قادر به متوقف کردن آن نیستند. غنی‌سازی برای زندگی و پیشرفت کشور، نه برای ساخت سلاح کشتار جمعی است در حالی که برخی قدرت‌های جهانی تا ۹۰ درصد غنی‌سازی دارند، ایران تنها در حد نیازهای حیاتی و علمی خود این مسیر را دنبال می‌کند.  

وی در پایان تصریح کرد: سومین محور، تجربه برجام و لزوم تبعیت از ولایت‌فقیه بود. رهبر معظم انقلاب بارها هشدار داده بودند که توافقی ۱۰ ساله می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد. تجربه نشان داد هر جا از رهنمودهای ولایت فاصله گرفته‌ایم، ضررهای بزرگی متحمل شده‌ایم.

انتهای خبر/

1404-07-04 14:57 شماره خبر : 15872

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.