رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیرکل کمیته‌امداد استان مرکزی خبر داد:

اهدای ۱۵۴ واحد مسکونی به مددجویان

مدیرکل کمیته‌امداد استان مرکزی مسکن را از دیگر ابعاد مهم توانمندی عنوان کرد و گفت: امسال در مجموع بیش از ۱۹ هزار خدمات مسکن توسط امداد ارائه شده و امروز ۱۵۴ واحد مسکونی تحویل خانواده‌های تحت حمایت می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مجید مؤمنی، امروز در جشن خودکفایی ۴۳۰۰ خانواده تحت حمایت کمیته‌امداد امام‌خمینی(ره) استان مرکزی گفت: کمیته‌امداد ۱۴ اسفند سال ۵۷ تنها ۲۲ روز پس از انقلاب اسلامی تأسیس و این خود نشانگر اهمیت امام به نیازمندان و فقرا است.

وی با اشاره به اینکه در قرآن بیش از ۱۹۰ بار با مضامین مختلف به فرهنگ کار و تلاش تأکید شده است افزود: بیکاری موجب فقر و از عوامل مختلف بزه‌های اجتماعی و تکدی‌گری است.

مدیرکل کمیته‌امداد استان مرکزی بیان کرد: روحیه توکل و امیدواری، عزت‌نفس و احساس شخصیت، اعتماد عمومی و اجر اخروی از فواید کار و تلاش است.

مؤمنی اساس کار کمیته‌امداد را توانمندسازی خانواده‌ها با بسترسازی فرهنگی عنوان کرد و گفت: با مطالعه بر روی قریب به ۱۴ هزار خانوار مستعد توانمند شدند کمیته‌امداد موفق به خودکفایی ۴۳۰۰ خانوار شد.

وی مسکن را از دیگر ابعاد مهم توانمندی عنوان کرد و افزود: با همکاری همه بخش‌ها تاکنون اقدامات خوبی در بخش مسکن انجام شده است و در مجموع بیش از ۱۹ هزار خدمات مسکن توسط امداد ارائه شده است و امروز ۱۵۴ واحد مسکونی تحویل خانواده‌های تحت حمایت می‌شود.

مدیرکل کمیته‌امداد استان مرکزی بیان کرد: امسال بیش از ۸۰۰ جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت اهدا شده است.

مؤمنی ادامه داد: امسال بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان توسط مراکز نیکوکاری و خیران به نیازمندان استان مرکزی کمک شده است که این همراهی شایسته تقدیر است.

اهدای همزمان ۲۵۴ سری جهیزیه و اهدای ۱۵۴ مسکن مدد جویی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

انتهای خبر /

1402-12-16 13:09 شماره خبر : 3824

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.