رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک:

رئیسی نماد خدمت بی‌منت به مردم است

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک با اشاره به اینکه رئیسی نماد خدمت بی‌منت به مردم است گفت: شهید رئیسی از جمله شخصیت‌هایی بود که خدمت صادقانه‌اش به ملت، بر همگان مشهود و روشن است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد میرمهدی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیارآفتاب»؛ گفت: سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور مردمی و ساده‌زیست، در راه خدمت به ملت جان داد. زندگی‌اش سرشار از اخلاص، سادگی، عدالت‌خواهی و بی‌توجهی به تجملات شخصی بود.

وی افزود: شهید رئیسی از جمله شخصیت‌هایی بود که خدمت صادقانه‌اش به ملت، بر همگان مشهود و روشن بود. شهادت او گرچه برای خودش درجه‌ای الهی بود، اما برای ملت، به‌ویژه برای مستضعفان، ضایعه‌ای سنگین به شمار می‌رفت. او خادمی واقعی برای مردم بود که فقدانش به‌راستی اندوه‌بار است.

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک بیان کرد: ایشان در خانواده‌ای مذهبی و بااخلاص رشد یافت و سبک زندگی‌اش همواره با اخلاص و بی‌اعتنایی به مظاهر دنیوی همراه بود. در هیچ‌یک از سمت‌های کشوری، ساده‌زیستی‌اش را کنار نگذاشت. با وجود مسئولیت‌های سنگین، هرگز به‌دنبال تجملات شخصی نبود و در زندگی شخصی نیز حداقل‌ها را انتخاب می‌کرد.

میرمهدی اظهار کرد: در دوران تولیت آستان قدس رضوی نیز، با وجود حق‌ و حقوق قانونی، از آن امتناع کرد. برخلاف رویه رایج، از حق تولیت بهره‌ای نبرد و منابع در اختیارش را صرف ساخت درمانگاه و مراکز خیریه برای نیازمندان کرد. این نگاه انسانی و متعهدانه، او را به الگویی کم‌نظیر در انقلاب تبدیل کرده بود.

وی گفت: متأسفانه شخصیت‌هایی چون او در زمان حیات، کمتر شناخته می‌شوند و زمانی که در جایگاهی قرار می‌گیرند، آماج حملات بدخواهان قرار می‌گیرند. اما رئیسی با مناعت طبع و تربیتی صدرایی، هیچ واکنش تندی نشان نمی‌داد. تمام تلاشش را معطوف خدمت به مردم و نظام کرده بود.

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک عنوان کرد: از آغاز دوران ریاست جمهوری، لحظه‌ای برای استراحت به خود نداد. حتی پنج‌شنبه و جمعه‌ها را نیز صرف سفر و برنامه‌های کاری می‌کرد. بارها دیده شد که از سفر برگشته، بلافاصله در جلسه‌ای مردمی شرکت کرده و فردای آن نیز به مأموریت دیگری رفته است. او هیچ‌گاه وقت را تلف نمی‌کرد.

میرمهدی تصریح کرد: کارنامه‌اش مملو از خدمات قابل لمس برای مردم بود. در دوران ریاست او، قطعی برق، بحران آب و مشکلات اساسی، به شکل قابل توجهی کاهش یافت. او راه‌حل‌ها را عملی می‌کرد، اما اکنون این مسیرها رها شده‌اند. کسانی که امروز در سمت‌ها هستند، یا توان مدیریت ندارند یا عمداً بی‌توجهی می‌کنند.

وی در ادامه بیان کرد: برخی باور دارند که این بی‌توجهی‌های مدیریتی با هدف ایجاد نارضایتی در مردم انجام می‌شود. انتقادها متوجه کسانی است که بعد از او بر سر کار آمدند اما نه کارآمدی دارند و نه اراده‌ای برای حل مشکلات. رئیسی اما تا آخرین لحظه عمرش برای رضایت مردم تلاش کرد و به امور کشور رسیدگی نمود.

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک گفت: این تصور در میان مردم وجود دارد که به دلیل ناسپاسی‌ از نعمت وجود چنین خادمی، خداوند این نعمت را از ما گرفت. آنگونه که وعده الهی است اگر شکر نکنید، عذاب خواهد آمد. فقدان او یادآور این واقعیت است که باید قدردان خادمان صادق نظام باشیم.

وی در پایان اظهار کرد: شهادت رئیسی، تنها یک فقدان سیاسی نبود؛ بلکه یک ضایعه اجتماعی و ملی بود. مردم کسی را از دست دادند که لحظه‌ای برای خود نزیست و تا آخرین نفس برای حل مشکلات جامعه تلاش کرد. خداوند ان‌شاءالله او را با شهدای راه حق محشور کند و نعمتی دیگر به این ملت عطا فرماید.

انتهای خبر/

1404-02-27 14:00 شماره خبر : 13441

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.