درباره نویسنده
رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک:
حضرت زینب کبری (س) پیامآور مظلومیت کربلا بود

رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک گفت: با وجود اسارت و رنجهای طاقتفرسا، حضرت زینب (س) نقش حیاتی در رساندن پیام عاشورا ایفا کردند و نام ایشان تا ابد در تاریخ ایستادگی و روشنگری خواهد درخشید.
حجتالاسلام والمسلمین سید احمد میرمهدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در رابطه با فداکاری حضرت زینب کبری (س) در واقع کربلا گفت: روز یازدهم محرم، تنها یک روز پس از واقعه جانسوز عاشورا، روزی است که مصیبت اهل بیت پیامبر (ص) به اوج خود رسید.
وی افزود: اگر چه شهادت امام حسین (ع) و یارانش نقطه اوج مظلومیت در کربلا بود، اما رنج و سختی اهل بیت (س) از این روز آغاز شد؛ زمانی که خاندان پیامبر (ص) پس از فاجعه کربلا به اسارت درآمدند و به سمت کوفه حرکت داده شدند.
رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک بیان کرد: این واقعه برای جامعه که پیامبر اکرم (ص) را میشناخت و اهل بیت او را عزیز میداشت، فاجعه دردناک و تکان دهنده بود.
میرمهدی عنوان کرد: تصور اینکه خانواده رسول خدا، آن هم در چنین وضعیتی، اسیر شوند و در ملأعام به کوفه برده شوند، برای هر انسان آزاده سخت و شرمآور است. با این حال، در این شرایط سنگین روحی و روانی، حضرت زینب کبری (س) نقشی بیبدیل ایفا کردند؛ نقشی که باعث شد حقیقت واقعه عاشورا تا ابد زنده بماند.
حضرت زینب (س) با قدرتی الهی با خطبه آتشین مردم کوفه را خطاب قرار دارند
وی خاطرنشان کرد: در کوفه، حضرت زینب (س) با آنکه خسته، داغدیده و اسیر بودند، ولی با قدرتی الهی و روحی عظیم، در برابر مردم کوفه به خطبه آتشین پرداختند. آنچنان سخن گفتند که جمعیت خاموش شد، صدای کاروان و زنگ شتران نیز فرو نشست و همگان در سکوت به کلمات ایشان گوش سپردند.
رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک در ادامه تأکید کردند: حضرت زینب (س) کوفیان را خطاب قرار دادند و با عتاب فرمودند: «ای مردم مکر و فریب، آیا شرم نمیکنید؟ چگونه بر اهلبیت پیامبر (ص) خندیدید و شاد شدید در حالی که بزرگترین جنایت را مرتکب شدید؟» سخنان ایشان بهقدری اثرگذار بود که مردم کوفه، که پیشتر به ظاهر در برابر خاندان پیامبر (ص) سکوت کرده یا همراهی کرده بودند، به گریه افتادند و زبان به پشیمانی گشودند.
سخنرانی حضرت زینب (س) آغازی برای پیامرسانی عاشورا بود
میرمهدی اظهار کرد: این سخنرانی تنها آغازی برای پیامرسانی عاشورا بود. حضرت زینب (س) در ادامه مسیر، چه در کوفه در برابر ابنزیاد و چه در شام در برابر یزید، با صلابت و قاطعیت سخن گفتند. در برابر ابنزیاد با شجاعت تمام فرمودند: «ما رأیتُ الّا جمیلاً»؛ یعنی جز زیبایی ندیدم، و با این سخن، فلسفه عاشورا را به روشنی تبیین کردند.
وی گفت: در شام نیز، با آنکه در دربار یزید بودند، با شجاعت تمام سخنرانی کردند و یزید را رسوا ساختند؛ چنان که یزید برای حفظ ظاهر و جلوگیری از خشم عمومی، از اعمال انجامشده اظهار نارضایتی کرد و به ظاهر از اقدامات عبیدالله بن زیاد تبری جست.
حضرت زینب (س) نقش اصلی در زنده نگاه داشتن پیام عاشورا ایفا کردند
رئیس حوزه علمیه امام خمینی (ره) افزود: حضرت زینب (س) با همه رنجها و مصیبتهایی که متحمل شدند، نقش اصلی را در زنده نگاه داشتن پیام عاشورا ایفا کردند. ایشان با سخنرانیهای روشنگر خود، نه تنها چهره واقعی دشمن را برای مردم آشکار کردند، بلکه راه حقیقت را برای آیندگان روشن ساختند.
میرمهدی در پایان تصریح کرد: اگرچه امام حسین (ع) به شهادت رسیدند، اما حضرت زینب (س) با ایستادگی و روشنگری خود، دشمنان را رسوا کردند و راه اهل بیت (س) را ماندگار ساختند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- حضرت زینب کبری (س) پیامآور مظلومیت کربلا بود
- رفع موانع تولید وظیفه ملی است
- ظرفیت تولید آذرآب ۱۰ هزار تن است
- آمادهسازی تیم آلومینیوم اراک برای فصل جدید
- بررسی میدانی وضعیت «کیسون» با حضور وزیر راه
- کشف مواد مخدر از سوداگران مرگ در اراک
- رسالت ادبیات کودک انتقال مفاهیم به زبان ساده
- پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت میشد
- ایران کشوری تسلیم ناپذیر است
- وزش باد شدید در ۸ استان کشور
- مشاهده بیشتر