رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی مطرح کرد:

بازرسی از ۲۱۶ واحد صنفی در استان مرکزی

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی گفت: در دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از ۲۱۶ واحد صنفی در استان مرکزی بازرسی و با گران‌فروش‌ها برخورد شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سعید نوراللهی صبح امروز در جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی گفت: در پی شدت گرفتن بحران ناشی از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و اختلال در زنجیره تأمین برخی اقلام اساسی، جلسات مستمری در سطح معاونت اقتصادی استانداری با حضور مسئولان استانی و کشوری برگزار شد که به اتخاذ تصمیمات مهم و مؤثری انجامید.

وی بیان کرد: تیم‌های مشترک بازرسی با مشارکت تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، اتاق اصناف و پلیس امنیت اقتصادی، بیش از ۲۱۶ واحد صنفی را مورد بررسی قرار دادند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی مطرح کرد: ۱۵۹ پرونده گران‌فروشی، ۱۲ پرونده احتکار، چهار پرونده فروش اجباری و دو پرونده امتناع از عرضه تشکیل شد که مجموع ارزش ریالی آن‌ها بالغ بر ۶۷ میلیارد ریال است.

نوراللهی افزود: با همکاری نهادهای امنیتی و اطلاعاتی استان مرکزی چند انبار بزرگ احتکار کالا از جمله برنج و روغن در شهر اراک شناسایی و کشف شد و با صدور دستور فوری از سوی ستاد تنظیم بازار، این اقلام در شبکه رسمی تحت نظارت جهاد کشاورزی توزیع شد تا از فشار بر خانوارها کاسته شود.

وی اظهار کرد: با وجود فروکش نسبی بحران، گشت‌های نظارتی استان مرکزی به‌صورت روزانه ادامه دارد و در اراک روزانه دو تیم بازرسی و در سایر شهرستان‌ها روزانه یک تیم در بازار حضور می‌یابند تا مسائل را رصد کنند.

 مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی خاطرنشان کرد: با پیش‌بینی بحران در حوزه برنج و روغن، با هماهنگی بین‌دستگاهی و همراهی مسئولان استانی و ملی، نه تنها از ایجاد کمبود گسترده جلوگیری شد بلکه توزیع هدفمند و مؤثری صورت گرفت که موجبات رضایتمندی مردم را فراهم آورد.

اشباع روغن خوراکی در استان مرکزی

علی صفری رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی در این جلسه با اشاره به عملکرد موفق استان مرکزی در تأمین، توزیع و نظارت بر کالاهای اساسی در ایام بحرانی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، از تلاش‌های بی‌وقفه تولیدکنندگان، مرغداران، شبکه توزیع و دستگاه‌های نظارتی تقدیر کرد.

وی مطرح کرد: در فروردین‌ماه حدود ۳.۷ میلیون قطعه و در اردیبهشت‌ماه ۳.۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شد که با ورود تدریجی به بازار در خرداد، توانستیم روزانه حدود ۳۵۰ تن مرغ کشتار روز را عرضه کنیم و این در حالی است که نیاز روزانه استان حدود ۹۰ تا ۱۰۰ تن است.

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به نگرانی‌ها درباره قطعی برق و تأمین سوخت مرغداری‌ها گفت: با همکاری شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، سوخت ذخیره به مرغداری‌ها اختصاص یافت تا از تلفات احتمالی جلوگیری شود.

صفری با اشاره به همکاری شرکت‌های پخش از جمله طبیعت اظهار کرد: در حوزه روغن، با افزایش ظرفیت بارگیری از ۴۰۰ تن به یک‌ هزار  تن، مشکل توزیع برطرف شد و هم‌اکنون ۸۰ تن سهمیه روغن در استان موجود است و بازار اشباع است.

وی بیان کرد: ۷۰۰ تن برنج نذری و تنظیم بازار به فروشگاه‌ها تزریق شد و ۱۰۰ تن برنج خارجی رزرو شده است همچنین در حوزه شکر، هیچ‌گونه کمبودی گزارش نشده و ذخایر کافی در استان وجود دارد.

رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: روزانه ۲۲۰ تن تخم‌مرغ تولید می‌شود که ۶۰ تا ۷۰ تن آن مصرف داخلی است و مابقی به استان‌های دیگر ارسال می‌شود و در حوزه گوشت قرمز نیز با وجود افزایش ۸ درصدی قیمت دام زنده، بازار در وضعیت اشباع قرار دارد.

صفری با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی تیم‌های بازرسی در کشتارگاه‌ها، انبارها و فروشگاه‌ها افزود: در ۱۵ روز گذشته، بازرسی‌ها به‌صورت مستمر انجام شده و در موارد معدود کمبود، در کمتر از ۲۴ ساعت تأمین صورت گرفته است.

وی خواستار تفویض بخشی از اختیارات وزارتخانه به استان‌ها شد تا در شرایط بحرانی، تصمیم‌گیری‌های سریع‌تری انجام شود و همچنین بر لزوم تقویت انبارهای استراتژیک و استفاده بهینه از ظرفیت تعاون روستایی تأکید کرد.

انتهای خبر/

1404-04-16 13:24 شماره خبر : 14536

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.