حالت تاریک
چهارشنبه, 13 آبان 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
فیلم؛

برگزاری راهپیمایی ضداستکباری ۱۳ آبان در آشتیان

مردم آشتیان هم‌زمان با روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، با حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان، این مناسبت را گرامی داشتند.

به گزارش گروه چند رسانه پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» راهپیمایی ضداستکباری ۱۳ آبان هم‌زمان با دیگر نقاط کشور در آشتیان برگزار شد و مردم این شهر با حضور در این آیین، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی را گرامی داشتند.

این راهپیمایی فرصتی برای بازخوانی رویدادهای تاریخی ۱۳ آبان و یادآوری نقش دانش‌آموزان در تحولات انقلاب اسلامی بود؛ مناسبتی که هر سال با برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعات مردمی در نقاط مختلف کشور همراه می‌شود.

۱۳ آبان در تاریخ معاصر ایران با سه رویداد پیوند خورده است؛ تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳، شهادت جمعی از دانش‌آموزان در مقابل دانشگاه تهران در سال ۱۳۵۷ و تسخیر سفارت آمریکا در سال ۱۳۵۸.

نام‌گذاری این روز به‌عنوان روز دانش‌آموز، یادآور حضور و نقش‌آفرینی نوجوانان در جریان انقلاب اسلامی و زنده نگه داشتن یاد دانش‌آموزانی است که در حوادث ۱۳ آبان ۱۳۵۷ جان باختند.

روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نیز بخش دیگری از هویت این مناسبت در تقویم رسمی کشور است. برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در آشتیان، در چارچوب آیین‌های سالانه گرامیداشت این روز و با مشارکت مردم این شهر انجام شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!