رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد:

کریدور «دریا به دریا» در مسیر تکمیل

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اتصال دریای خزر به خلیج فارس با بهره‌برداری از بخش‌های گسترده و آغاز مرحله جدید ساخت تا سال ۱۴۰۴ ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» هوشنگ بازوند صبح امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی آزادراه اراک - خرم‌آباد، از تلاش‌های گسترده در توسعه زیرساخت‌های راهی و ریلی کشور خبر داد.

وی با تاکید بر اهمیت کریدورهای مواصلاتی، تصریح کرد: در شرایط کنونی که جهان با تغییر در الگوهای ژئوپلیتیکی روبه‌روست، مفهوم جنگ انرژی کمرنگ شده و جای خود را به رقابت در کریدورهای ارتباطی داده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور عنوان کرد: کشور دارای ۱۱ کریدور بزرگراهی، ۹ کریدور ریلی و ۶ کریدور آزادراهی است که در سطح ملی تعریف شده‌اند و با تاکید شخص رئیس‌جمهور، روزانه تحت رصد و ارزیابی قرار دارند البته بخشی از این مسئولیت‌ها نیز به استانداران محول شده تا مدیریت اجرای پروژه‌ها در هر استان با دقت بیشتری انجام شود.

بازوند اظهار کرد: در حال حاضر، بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی و ۳ هزار و ۳۰۰ کیلومتر ریل در حال ساخت است.

وی تصریح کرد: اتصال زاهدان به چابهار با ۱۷۰ کیلومتر ریل است که قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) با مشارکت بیش از ۵ هزار نیروی انسانی در شرایط سخت جغرافیایی، مشغول اجرای آن است و همچنین ۷۶۰ کیلومتر آزادراه در حال اجرا، نمونه‌ بارز از پروژه‌های دشوار کشور است.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور خاطرنشان کرد: مجموع زیرساخت‌های حمل‌ و نقل کشور به بیش از ۱۱ هزار کیلومتر می‌رسد.

بازوند به کریدور مهم 《دریا به دریا》 اشاره کرد که از دریای خزر تا خلیج فارس امتداد دارد که از ۵۳۳ کیلومتر مسیر این کریدور، تاکنون بخش قابل توجهی به بهره‌برداری رسیده و عملیات اجرایی بخش‌های باقیمانده با جدیت ادامه دارد.

وی از تدوین پیش‌نویس هیأت دولت برای اجرای پروژه‌های منطقه‌ای و ملی خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۴، اجرای بخشی از این مسیر با سرمایه‌گذاری بنیاد تعاون آغاز می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور عنوان کرد: پروژه آزادراه اراک - خرم‌آباد یکی دیگر از اقدامات کلیدی دولت در حوزه حمل‌ و نقل است که با کاهش زمان سفر تا ۵۵ دقیقه و صرفه‌جویی سالانه بیش از ۷۰ میلیون لیتر سوخت، اثرات اقتصادی و زیست‌محیطی چشمگیری خواهد داشت و همچنین این مسیر با حذف گردنه‌های خطرناک و کاهش تلفات جاده‌ای، گامی مؤثر در ارتقاء ایمنی تردد محسوب می‌شود.

بازوند بیان کرد: اشتغال‌زایی در حین اجرا و بهره‌برداری، روان‌سازی ترانزیت و نقش کلیدی در صادرات و واردات کشور، دیگر دستاوردهای این پروژه‌هاست.

انتهای خبر/

1404-04-26 12:59 شماره خبر : 14741

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.