رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
امام جمعه ساوه مطرح کرد:

نقش بی‌بدیل شهید مطهری در تبیین معارف اسلام

امام جمعه ساوه گفت: شهید آیت‌الله مرتضی مطهری، با تألیفات و آموزه‌های عمیق خود، نقش بی‌بدیل در تبیین معارف اسلام و تربیت نسل‌های آینده داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب» به نقل از «نار خبر»حجت‌الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه با اشاره به پنجم ذی‌القعده به‌عنوان روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه گفت: این روز فرصتی برای ابراز محبت به پیامبر (ص)، از طریق احترام به فرزندان ایشان است. 

وی روز بزرگداشت امامزادگان را اقدامی مهم برای معرفی سیره و شخصیت این بزرگان دانست و افزود: این مراسم به تبیین معارف شیعی و تکریم اهل بیت (ع) کمک می‌کند و باید از ظرفیت امامزادگان برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن بهره گرفت زیرا برای تقویت هویت دینی و فرهنگی ضروری است.

خطیب جمعه ساوه همچنین تصریح کرد: امامزادگان نه تنها در ایران اسلامی، بلکه در جهان اسلام دارای جایگاه عظیمی هستند و توجه به این ظرفیت‌ها می‌تواند به تقویت انقلاب اسلامی و حفاظت از نظام در برابر تهدیدات خارجی کمک کند.

وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری همواره بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی تأکید کرده‌اند و در سال‌های اخیر، منویات ایشان سرلوحه فعالیت‌های سازمان اوقاف قرار گرفته است زیرا بقاع متبرکه جزئی از تاریخ و هویت ایران اسلامی و پاسداشت مقام امامزادگان است.

 وی اظهار کرد: شهید آیت‌الله مرتضی مطهری یکی از بزرگ‌ترین متفکران، فیلسوفان و عارفان زمان خود بود که با تلاش‌های بی‌وقفه‌اش در عرصه‌های مختلف علمی و دینی، سهم بزرگی در تبیین و دفاع از معارف اسلام داشت.

 امام جمعه ساوه عنوان کرد: شهید مطهری علاوه بر اینکه یک معلم برجسته بود، خود را در مسیر وظیفه‌شناسی و خدمت به اسلام می‌دید و هیچگاه از این مسیر منحرف نشد و در برابر دشمنان اسلام که به تخریب و تحریف معارف دینی می‌پرداختند، ایستادگی کرد و همیشه در تلاش بود تا حقیقت اسلام را با زبانی علمی و منطقی به جامعه معرفی کند. 

رحیمی خاطرنشان کرد: شهید مطهری دقیقاً مانند یک پزشک ماهر عمل می‌کرد که به درمان دردها و مشکلات فکری جامعه می‌پرداخت و در مبارزه با بیماری‌های فکری و فرهنگی می‌کوشید و این نگاه دقیق و واقع‌بینانه به جامعه وی را به یکی از بزرگ‌ترین مفاخر تاریخ معاصر ایران تبدیل کرده است.

امام جمعه ساوه افزود: شهید مطهری با شجاعت و بصیرت، مشکلات اجتماعی و فرهنگی جامعه را شناسایی کرده و برای اصلاح آنها اقدام می‌کرد و به مسائلی چون حقوق زنان و ضعف اعتقادی جوانان پرداخت و با تألیف کتاب‌های تأثیرگذار، به تبیین دیدگاه‌های دینی و اجتماعی پرداخت.

 رحیمی عنوان کرد: شهید مطهری به‌عنوان یک معلم بزرگ، خود را همیشه در حال یادگیری می‌دید و در پی آموزش‌های جدید بود. همین ویژگی او را به الگویی برای معلمان تبدیل کرد و معتقد بود که آموزش و پرورش اساسی‌ترین رکن پیشرفت یک کشور است و باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

 وی در پایان گفت: معلمی شغلی مقدس است که فراتر از درآمدزایی، مبتنی بر عشق و هنر است و معلمان باید خود را از نظر اخلاقی و دینی پرورش دهند تا بتوانند نسل‌های جدید را به درستی تربیت کنند و در این مسیر، نظام آموزشی باید به حمایت از آنها بپردازد.

انتهای خبر/

1404-02-12 14:11 شماره خبر : 13208

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.