رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری:

ازدواج در اسلام میثاق مقدسی است

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: ازدواج در اسلام به عنوان یک میثاق مقدس شناخته می‌شود که به تشکیل جامعه‌ای سالم و با ارزش منجر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»، آیت‌الله محسن اراکی امروز در رویداد فرا ملی «روایت مُهنّا» گفت: خانه و خانواده در اسلام به عنوان سلول‌های اساسی جامعه شناخته می‌شوند. در قرآن کریم، اهمیت بیت و خانواده بارها تأکید شده است. هر بیت به عنوان یک سلول از پیکر جامعه، نقش مهمی در تشکیل جامعه سالم ایفا می‌کند. 

وی در رابطه با مسئله مهم ازدواج افزود: در اسلام، ازدواج و تشکیل خانواده به عنوان یک امر مقدس و ارزشمند شناخته می‌شود. ازدواج نه تنها پیوندی بین دو انسان، بلکه پیوندی مقدس و الهی است که به تشکیل یک سلول اجتماعی سالم منجر می‌شود. 

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: در این پیوند، مرد به عنوان رکن بیرونی و زن به عنوان رکن درونی خانواده شناخته می‌شوند. مرد مسئول تأمین هزینه‌ها و خدمات بیرونی خانه است، در حالی که زن مسئولیت پرورش و تربیت فرزندان را بر عهده دارد.

اراکی عنوان کرد: در فرهنگ اسلامی، مادر نقش بسیار مهمی در پرورش و تربیت فرزندان ایفا می‌کند. مادر با عاطفه و صبر خود، فرزندان را به انسان‌های با ارزش و بلند همت تبدیل می‌کند. در مقابل، تمدن غربی با متلاشی کردن خانواده و از بین بردن روابط خانوادگی، انسان‌ها را از ارزش‌های انسانی تهی کرده است.

وی در رابطه با جایگاه خانه در اسلام خاطرنشان کرد: در اسلام، خانه به عنوان مرکزی برای پرورش انسان‌های با ارزش و بلند همت شناخته می‌شود. خانه نه تنها مکانی برای آرامش، بلکه سکویی برای پرواز و رشد انسان‌ها است. در این خانه، زن به عنوان صاحب خانه و مادر نقش مهمی در تربیت و پرورش فرزندان ایفا می‌کند.

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه اظهار کرد: ازدواج در اسلام به عنوان یک میثاق مقدس شناخته می‌شود که در قرآن کریم نیز به آن اشاره شده است.

وی ادامه داد: این پیوند مقدس نه تنها به تشکیل خانواده، بلکه به تشکیل جامعه‌ای سالم و با ارزش منجر می‌شود. در این جامعه، انسان‌ها با ارزش‌های اسلامی پرورش یافته و به انسان‌های با ارزش و بلند همت تبدیل می‌شوند.

اراکی در پایان تصریح کرد: در نهایت، خانه و خانواده در اسلام به عنوان پایه‌های اساسی جامعه شناخته می‌شوند که با تشکیل خانواده‌های سالم و با ارزش، جامعه‌ای سالم و با ارزش نیز تشکیل می‌شود. این ارزش‌ها و اصول در فرهنگ اسلامی به عنوان پایه‌های اساسی جامعه شناخته شده و تأکید بسیاری بر آنها شده است.

انتهای خبر/

1403-11-10 13:29 شماره خبر : 11263

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.