رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
فرماندار ساوه مطرح کرد:

ضرورت حرکت جهادی برای کاهش تصادفات در ساوه

فرماندار ساوه گفت: شناسایی و اصلاح زیرساخت‌های جاده‌ای ناایمن نقش مهمی در کاهش حوادث رانندگی دارد و ایجاد یک حرکت جهادی و عملی برای اصلاح این زیرساخت‌ها می‌تواند به‌طور چشمگیری از وقوع تصادفات جلوگیری کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب» به نقل از «نار خبر» سید مهدی حسینی پیش از ظهر امروز در ششمین مجمع سلامت شهرستان با شعار «صیانت از سلامت مردان و جوانی جمعیت با کاهش حوادث ترافیکی» گفت: آسیب‌شناسی حوادث رانندگی و اجرای راهکارهای پیشگیرانه بابد همواره مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به نقش عوامل انسانی، جاده‌ای و نظارتی، پنج پنل کلیدی برای کاهش تصادفات معرفی نمود و افزود: مسئولان باید در راستای تحقق شعار «نه به تصادفات»، جهش بزرگی در این زمینه ایجاد کنند.

حسینی با تأکید بر اینکه حوادث رانندگی تنها یک تهدید جانی نیست، بلکه تأثیرات عمیقی بر روند رشد و توسعه خانواده‌ها و کشور دارد، گفت: پیامدهای این حوادث فراتر از مرگ یا مصدومیت بوده و می‌تواند زندگی افراد و جوامع را دچار اختلال کند.

فرماندار ساوه خاطرنشان کرد: فوت یا آسیب دیدن سرپرست خانوار در تصادفات، پیامدهایی همچون فشارهای اقتصادی، بروز آسیب‌های اجتماعی و حتی تغییر مسیر آینده فرزندان را به‌دنبال دارد؛ مسائلی که موجب نگرانی عمیق در سطح جامعه و خانواده می‌شود.

حسینی با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد تصادفات ناشی از عوامل انسانی است، افزود: این آمار لزوم توجه ویژه به فرهنگ‌سازی و آموزش را به‌عنوان گام اول در کاهش تصادفات نمایان می‌سازد. آموزش رانندگان و بهبود فرهنگ رانندگی می‌تواند به‌طور چشمگیری از وقوع حوادث جلوگیری کند.

وی همچنین بر اهمیت شناسایی و رفع نقاط حادثه‌خیز و عوامل جاده‌ای تأکید کرد و گفت: مسئولان باید با نظارت مستمر، تا پایان سال اقداماتی را برای اصلاح این نقاط انجام دهند. علاوه بر این، آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی از طریق فرهنگ و رسانه‌ها به‌عنوان پنل دوم در جهت کاهش تصادفات ضروری است.

حسینی با اشاره به اهمیت نظارت و پایش مستمر، بر ضرورت ارزیابی عملکرد نهادهای مسئول برای اطمینان از اجرای صحیح برنامه‌ها تأکید کرد و افزود: رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای از عوامل مهم در کاهش تصادفات به‌شمار می‌رود.

وی افزود: شناسایی و اصلاح زیرساخت‌های جاده‌ای ناایمن نقش مهمی در کاهش حوادث رانندگی دارد. ایجاد یک حرکت جهادی و عملی برای اصلاح این زیرساخت‌ها می‌تواند به‌طور چشمگیری از وقوع تصادفات جلوگیری کند و در راستای تحقق شعار «نه به تصادفات» گام برداریم.

حسینی در ادامه، ایجاد جهش بزرگ برای کاهش تصادفات را ضروری دانست و اظهار کرد: باور به تأثیرات مخرب تصادفات بر جامعه باید در اولویت قرار گیرد. این تغییر نگرش نیازمند همکاری و هم‌افزایی نهادها، رسانه‌ها و شهروندان است.

وی همچنین تأکید کرد: اجرای دقیق پنل‌های پیشنهادی، مانند آموزش رانندگان، اصلاح زیرساخت‌ها و آگاهی‌بخشی عمومی، می‌تواند ایمنی جاده‌ها را به‌طور مؤثری افزایش دهد و جان مردم را حفظ کند.

فرماندار ساوه در پایان با تأکید بر عزم جدی و مشارکت همگانی در این راستا گفت: تحقق هدف کاهش تصادفات نیازمند همکاری همگانی است تا شعار «نه به تصادفات» به واقعیت تبدیل شود و گامی بزرگ در راستای حفظ جان انسان‌ها و کاهش آسیب‌های اجتماعی برداشته شود.

انتهای خبر/

1404-02-16 12:57 شماره خبر : 13294

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.