رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی خبر داد:

رشد منابع کتابخانه‌ای استان مرکزی

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی از رشد منابع کتابخانه‌ای در استان مرکزی با خرید یک‌هزار و 500 جلد کتاب پرمخاطب خبر داد.

علی گودرزی‌زاده در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» از خرید گسترده منابع در پایان سال گذشته خبر داد و گفت: در راستای تقویت منابع کتابخانه‌ای و پاسخ‌گویی به نیاز مخاطبان، بیش از یک‌هزار و 500 نسخه کتاب در قالب دو طرح مجزا برای کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی تهیه و توزیع شد. 

وی افزود: در اسفندماه ۱۴۰۳، تعداد ۶۵۸ نسخه رمان با ارزشی بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال جهت غنی‌سازی منابع داستانی و افزایش جذابیت برای مخاطبان جوان و نوجوان خریداری و به کتابخانه‌های استان ارسال شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی همچنین از اجرای موفق خرید کتاب از «سامانه پیشنهاد کتاب» خبر داد و تصریح کرد: با هدف پاسخ به خواسته‌های اعضای کتابخانه‌ها، ۹۳۲ نسخه کتاب از عناوین پیشنهادی کاربران با موضوعات متنوع و با ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال تهیه و در کتابخانه‌های استان توزیع شد.

گودرزی‌زاده با اشاره به نقش مشارکت مردمی در بهبود خدمات فرهنگی اظهار داشت: سامانه پیشنهاد کتاب فرصتی است برای شنیدن صدای مخاطب و تأمین منابع بر اساس علاقه‌مندی‌های واقعی آنان؛ این روند در سال جاری نیز با قدرت ادامه خواهد یافت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با این اقدامات، گام بلندی در جهت رونق کتابخوانی، به‌روزرسانی منابع و افزایش سطح رضایت اعضای کتابخانه‌های عمومی استان برداشته‌ایم.

انتهای خبر/

1404-02-16 11:43 شماره خبر : 13293

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.