درباره نویسنده
استاندار استان مرکزی:
استان مرکزی در حوزه فرهنگی دچار عقبافتادگی است

استاندار استان مرکزی، گفت: استان مرکزی در حوزه فرهنگی و اجتماعی دچار عقب افتادگی است بنابراین برقراری اتصال صنعت و فرهنگ کار مهمی است که از دانشگاهیان برای آن طلب کمک میکنیم.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ فرزاد مخلص الائمه، عصر امروز در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه اراک به مناسبت روز دانشجو، گفت: سال گذشته در حوزه عمرانی سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در استان مرکزی هزینه شد در حالی که طی ۶ سال قبل از آن مجموع اعتبارات عمرانی استان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود.
وی، ادامه داد: تعداد پروژههای نیمه تمام در کشور بسیار زیاد است به طوری که بودجه ۳۰ سال کشور نیز برای اتمام آنها کافی نیست، اما این دولت تلاش دارد بدون توجه به حواشی، پروژههایی را به اتمام برساند که مردم از منافع آن بهرهمند شوند.
استاندار مرکزی، اضافه کرد: در دو سال اخیر پروژههای متعددی در استان به صورت شبانهروزی شد و باید پروژههای دانشگاه نیز در صورتی که مشکل کمبود اعتبار ندارد، شبانهروزی دنبال شوند.
مخلصالائمه، تصریح کرد: پروژه پل شهدای سنجان، بیمارستان ۱۷ ساله ولیعصر، پروژه انتقال آب به تفرش و برخی پروژههای مدیریت شهری شبانهروزی هستند و اکنون چند پروژه در شهر اراک از زمانبندی جلو افتادند.
وی، گفت: سال ۱۳۸۱ در همایش دویستمین سال تأسیس شهر اراک، کتابی منتشر شده که صفحه آخر آن قطعنامهای ۲۱ بندی است و همچنان نیازهای این شهر است.
استاندار مرکزی، با بیان اینکه اراک دچار سه رویداد شهرسازی شده است، گفت: بافت قدیمی و تاریخی شهر اراک کاملا مهندسیساز است اما در ادامه طی چند دهه بدون رعایت اصول شهرسازی و نقشه جامع بافت ارگانیک شهر در اطراف بافت تاریخی شکل گرفته، نواقص عمدتا در این بافت است.
مخلصالائمه، افزود: بافت سوم شهر اراک بافت شهرسازی شده است که با در نظر گرفتن اصول و سرانههای کافی مشکل خاصی ندارد.
وی، خاطرنشان کرد: به دلیل توسعه ناهماهنگ بخش صنعت و توسعه بیضابطه بافت ارگانیک امروز با مشکل کمبود فضای سبز، فضای تفریحی و سرانهها مواجه هستیم.
استاندار مرکزی، اظهار کرد: حدود هزار میلیارد تومان پروژه درسطح شهر اراک در حال اجرا است که امیدواریم در آینده شاهد تحول باشیم.
مخلصالائمه، ادامه داد: برای ساماندهی مناطق حاشیهنشین با تجمیع ظرفیت دستگاههای مختلف و با محوریت وزارت کشور برنامه تحولی منسجمی را دنبال میکنیم.
وی، گفت: اتصال صنعت و دانشگاه به معنای واقعی در دانشگاه اراک برقرار شده است و سرمایهگذاری مستقیم صنایع در دانشگاهها برای حمایت از دانشگاه و مجموعههای دانش بنیان فضای دانشگاهها را تغییر خواهد داد.
استاندار مرکزی، افزود: مباحث فرهنگی درهم تنیده هستند و متأسفانه در این حوزه دچار عقب افتادگی هستیم حتی در سنوات اخیر بعضا خلاف جهت حرکت شده است.
مخلصالائمه، بیان کرد: در حوزه فرهنگی تفاهمنامه مشترکی بین جهاد دانشگاهی، پارک علم و فناوری و پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی منعقد شده تا در این حوزه کار بنیادینی را در استان انجام دهیم.
وی، ادامه داد: مجتمع اصحاب هنر و رسانه استان با نام «ماهور» نیز در هفته جاری راهاندازی خواهد شد که کار کم نظیری در سطح کشور است.
استاندار مرکزی، عنوان کرد: استان مرکزی به لحاظ صنعتی بسیار جلو رفته اما با وجود ظرفیتهای بسیار در حوزه فرهنگی و اجتماعی، در این حوزه دچار عقب افتادگی است لذا برقراری اتصال صنعت و فرهنگ کار مهمی است که از دانشگاهیان برای آن طلب کمک میکنیم.
مخلصالائمه، با طرح این سؤال که چرا دولت آمریکا تا این حد از رژیم صهیونیستی حمایت میکند، گفت: در حالی که این حمایت از رژیم سفاک صهیونیستی منجر به یک آمریکا ستیزی شده اما آمریکا با قوت برای دفاع از این رژیم وارد میدان شده است.
وی، ادامه داد: یکی از دلایل مهم حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی لابی بسیار قدرتمند صهیونیستی در آمریکا است که در قالب کمیته روابط عمومی آمریکا و رژیم صهیونیستی یعنی آیپک ظهور دارد.
استاندار مرکزی، گفت: عامل دیگر این حمایت نقش صهیونیسم مسیحی یا فرقه پروتستان است که کمتر دیده میشود اما به مراتب قدرتمندتر از لابی یهودی عمل میکند زیرا در اصول اعتقادی خود به شدت به جنگ آخرالزمان معتقد هستند و برای آن برنامهریزی و سازماندهی میکنند.
مخلصالائمه، بیان کرد: دلیل دیگر این حمایت تمام قد آمریکا از رژیم صهیونیستی جریان قدرتمند اقتصادی تحت عنوان هژمونی دلار در دنیا است که آمریکا برای حفظ این سیطره نیاز دارد تا مدام دنیا و به ویژه منطقه غرب آسیا را در تنش نگه دارد.
وی، در پایان تصریح کرد: زمانی که آمریکا تسلط خود را در منطقه ژئو پلی اکونومیک غرب آسیا از دست بدهد شاهد فروپاشی اقتصادی آمریکا و شکست هژمونی دلار خواهیم بود.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- جشن دختران «مثل ستاره» در اراک برگزار میشود
- رژه مشترک نیروهای مسلح در اراک
- سعدی بزرگترین پیامآوران صلح
- اجلاسیه شهدای دانشجو معلم در اراک برگزار میشود
- کاروان عزاداری شهادت امام صادق (ع) در اراک
- حضرت معصومه (س) الگوی شجاعت
- سرمازدگی محصولات کشاورزی در فراهان
- امنیت شغلی کارگران اولویت اصلی است
- مکانیابی پروژه ۸۱۰۰ واحدی اراک مطابق قانون است
- اجلاسیه ۵۲ شهید دانشجومعلم استان مرکزی
- مدیریت رسانه در بحران
- استان مرکزی میزبان مربی تیم ملی کاراته
- عملیات بیتالمقدس معادلات نظامی دشمن را برهم زد
- نماهنگ «نگین ایران» منتشر شد
- نقش امام صادق (ع) در تثبیت هویت شیعه
- جشن بزرگ «مثل ستاره» در اراک برگزار شد
- ایران امام رضا (ع)، پیوند تمدن و معنویت
- جشن دهه کرامت در اراک
- ابلاغ بزرگترین مجوز سرمایهگذاری خارجی در استان مرکزی
- چگونه زیستن و چگونه مردن
آخرین اخبار
- شهید رئیسی بحرانها را هوشمندانه مدیریت کرد
- استوار و مصمم باشید
- سوره «مرسلات» آیه 1 تا 25
- میز خدمت قوه قضائیه در فراهان برگزار شد
- برد شیرین آلومینیوم در آخرین بازی لیگ برتر
- شهید رئیسی الگوی بارز خستگیناپذیر در مسیر خدمت
- جمعآوری لولههای انتقال آب غیرمجاز در فراهان
- اقتدار ایران با کنایههای ترامپ تضعیف نمیشود
- مروری بر سفر سیدالشهدای خدمت به دیار آفتاب
- بانوی خیر کرهرودی مهمان امیرالمومنین (ع) شد
- شهید «بابایی» نسبت به جامعه بیتفاوت نبود
- شهید جمهور نماد خدمت خالصانه
- بسیج فرهنگ خدمت را در جامعه نهادینه میکند
- مصاف حساس آلومینیوم و شمسآذر در ایستگاه آخر
- نصب ۵ سامانه کنترل سرعت در فراهان
- بازدید استاندار مرکزی کمباینسازی در اراک
- حفظ هویت ملی با پاسداشت زبان فارسی
- پرهیز از فتنه
- شهید رئیسی حامی تولید و اشتغال بود
- دِین خود را به اسلام ادا نمایید
- سوره «انسان» آیه 1 تا ۳۱
- اجراي طرح مبارزه با قاچاق کالا در مرکزی
- گردشگری و صنایع دستی، جایگزین پایدار درآمدهای نفتی
- افزایش تولید در کمباینسازی گامی بهسوی خودکفایی کشاورزی
- شکست راهبردی دشمن نتیجه پایداری ملت ایران است
- عدالتمحوری، میراث ماندگار شهید رئیسی
- اوج مصرف روزانه برق مرکزی ۲۵۰ مگاوات است
- نشست خبری توزیع نیروی برق استان مرکزی
- رمز ماندگاری شهید رئیسی اخلاص و ایثار است
- انعقاد تفاهمنامه همکاری کتابخانههای عمومی با دانشگاه اراک
- مشاهده بیشتر