رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یک کارشناس مسائل دینی مطرح کرد:

پیام عاشورا، الهام‌بخش مقاومت در برابر ظلم

یک کارشناس مسائل دینی گفت: امام حسین (ع) در قیام عاشورا و با مقاومت با نفرات اندک به دنیا فهماند باید با تمام توان در برابر ظلم و زورگویی ایستادگی کرد.

حجت‌الاسلام مهدی فرهنگ یگانه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب در رابطه با ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، گفت: فلسفه قیام عاشورا و جایگاه آن در مبارزه با ظلم و ستم باید در محافل عزاداری تبیین شود. ضمن این که در این میان، شهادت مظلومانه سرداران سرافراز و شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی، بار دیگر اهمیت درس‌آموزی از مکتب حسینی را برجسته ساخت.

این کارشناس مسائل دینی بیان کرد: طبق حدیث ان فی قتل الحسین حرارة فی قلوب المومنین لا تبرد ابدا (همانا با شهادت حسین، حرارتی در دل مؤمنان است که هرگز سرد نخواهد شد) این حرارت، شعله‌ است از مقاومت و عدم تسلیم در برابر باطل و شعار کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا نیز به‌عنوان هدفی برای تمامی مسلمانان مطرح شد تا در مسیر امام حسین (ع) گام بردارند و جبهه حق را علیه باطل پیروز سازند.

وی افزود: امام حسین (ع) برای احیای سنت جدش رسول‌الله (صلوات الله علیه) و مبارزه با بدعت‌هایی که دین اسلام را تهدید می‌کرد، قیام کردند و فرمودند: من قیام کردم به خاطر اینکه ان السنت قد امیت و ان البدعة قد احییت (سنت جدّم از بین رفته و بدعت احیا شده است). این قیام، پاسخی قاطع به تلاش‌هایی بود که قصد داشتند دین کامل الهی را به تحریف بکشند.

فرهنگ یگانه اظهار کرد: نقطه عطف این تحلیل‌ها، جمله جاودانه امام حسین (ع) بود، هیهات منا الذله" (هیهات از ما خواری) که امام حسین (ع) و یارانش با خون خود در مقابل جبهه باطل ایستادند و به جهانیان آموختند که مرگ با عزت، بر زندگی با ذلت ارجحیت دارد. این تفکر، راه و مسیری روشن برای مبارزان امروز، به ویژه در نبرد با رژیم صهیونیستی است که انتظار تسلیم شدن را دارد.

کارشناس مسائل دینی تصریح کرد: خطبه کوبنده امام حسین (ع) که در مکه در جمع علما و نخبگان ایراد فرمودند در جهت تبیین وظیفه سنگین این قشر در پاسداری از کیان دین و اعتقادات مسلمانان بود و سکوت در برابر جنایات ظالمین را گناهی نابخشودنی دانستند. امام حسین (ع) هرگونه همراهی و سازش با دشمن و سکوت در برابر سیاست‌های دین‌ستیزانه حاکمان اموی را به شدت محکوم کردند. فلسفه قیام عاشورا، احیای دین اسلام و جلوگیری از به فراموشی سپردن آن بود. این حرکت عظیم، مدیون جانفشانی‌های امام حسین (ع) و یارانش است. شیعیان واقعی، در مسیر حق گام برمی‌دارند و در مقابل ظلم سکوت نمی‌کنند. 

وی خاطرنشان کرد: امید است که با پیروی از آرمان‌های امام حسین (ع)، روزی فرا رسد که ظلم و جنایت از کره خاکی ریشه‌کن شود و این، مقدمه‌ برای ظهور حضرت ولیعصر (عج) خواهد بود. با دعای فرج و پشتیبانی از ولایت‌فقیه، امید به پیروزی و ظهور حضرت ولیعصر (عج) در دل‌ها زنده نگه داشته شد.

انتهای خبر/د

1404-04-16 04:46 شماره خبر : 14338

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.