درباره نویسنده
کارشناس مذهبی:
ماه رجب بهترین فرصت برای خودسازی است

کارشناس امور مذهبی گفت: یکی از فرصتهایی که خداوند در اختیار انسانها قرار داده است، ماه رجب است، بهترین فرصت برای خودسازی و تهذیب نفس و آماده شدن برای ماههای شعبان و رمضان است.
به گزارش«دیار آفتاب»؛ حجتالاسلام سعید صاحبی در گفتگو با خبرنگار نار خبر ضمن تبریک ماه رجب اظهار کرد: ماه پر فضیلت رجب از جمله ماههای گرانقدری است که بهترین فرصت برای خودسازی و تهذیب نفس و آماده شدن برای ماههای شعبان و رمضان است.
وی با بیان اینکه روزه گرفتن و عبادت در این ماه بسیار سفارش شده است و ایام مبارک اعتکاف نیز در ماه رجب قرار دارد تا مؤمنان در مسجد با خدای خود راز و نیاز کنند، خاطرنشان کرد: از روایات متعددی که درباره روزههای ماه رجب حتی یک روز از آن وارد شده، اهمیت فوقالعاده این عبادت و خودسازی در این ماه کاملاً روشن میشود.
حجتالاسلام صاحبی بیان کرد: اصلیترین عملی که از مضمون دعاها و دستورات ائمه معصومین(ع) در مورد این ماه فهمیده میشود، طلب استغفار از درگاه الهی است، زیرا ورود به سفره الهی در شبهای قدر تنها در صورتی امکانپذیر است که وجود انسان از آلودگیها و غیر خدا پاک و مطهر شده باشد.
وی تأکید کرد: یکی از فرصتهایی که خداوند در اختیار انسانها قرار داده است، ماه رجب است زیرا این ماه، ماه دعا، توسل، توجه و استغفار است پس باید آن را ارج نهیم.
این کارشناس امور مذهبی افزود: انسانی که توانست در ماه رجب شخصیت خود را ساماندهی کند به چنان بصیرتی میرسد که نهتنها خود را از مهلکههای انحراف نجات میدهد، بلکه اطرافیان خود را نیز به سوی هدایت الهی رهنمون میگردد که صورت این هدایت در قیامت به شکل شفاعت از گناهکاران ظاهر میگردد.
امام محمد باقر(ع) بنیادهای شیعه را قوت بخشید
امام محمد باقر(ع) بنیادهای شیعه را قوت بخشید
وی در ادامه با تبریک میلاد با سعادت امام محمد باقر(ع) گفت: این امام عزیز در سن ۳۷ سالگی به جای پدر گرانقدرشان به امامت رسیدند و حدود ۱۹ سال امامت کردند.
حجتالاسلام صاحبی یادآور شد: با مطالعه زندگی امام محمد باقر(ع) به این نتیجه میرسیم کهایشان دانشپژوه بودند و از این لحاظ به باقرالعلوم که در معنای شکافنده علوم انبیا است، خوانده میشدند و در طول عمر خود دانشپژوهان بسیاری را با علوم مختلف آشنا کردند.
وی گفت: در زمان این امام بزرگوار، بسیاری از شیعیان به مراتب عالی تشیع دست نیافته بودند و امام با تکیه بر قرآن، رهبری شیعه و تقویت مبانی پیروی میکوشید تا امامت را نیز مانند نبوت، امری الهی و مبتنی بر قرآن تبیین کند. بازتاب دیدگاه امام در مورد رهبری شیعه بر احادیث نبوی که بر شباهت و قرابت میان پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) تأکید میکرد در بحثهای کلامیایشان انعکاس فراوانی داشت و دیدگاههایایشان درباره این موضوع، تأثیر ویژهای بر مردم میگذاشت و بسیاری از تهدیدها و خطرات را از تفکر شیعی دور کرد و سبب شد با وجود عقاید گوناگونی که در آن زمان درباره مرجعیت وجود داشت، تعداد گرایندگان به این مکتب افزایش یابد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- مسلمان خواریطلب نیست
- سوره «بقره» آیه ۷۷ تا ۸۳
- ساخت قطار متروی ملی در واگنپارس کلید خورد
- مشارکت صنایع در رفع ناترازی انرژی ضروری است
- آئین تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- آغاز پویش نذر خون در استان مرکزی
- برگزاری مراسم عزاداری در ۲۵۰۰ حسینیه
- برگزاری تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- کاهش چشمگیر معوقات کارگری و تثبیت تولید
- گرد و خاک در غرب، شمال ایران بارانی
- مشاهده بیشتر