درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «محمدحسین حمزه»؛
قلم سلاح و مدرسه سنگر شماست

در بخشی از وصیتنامه شهید «محمدحسین حمزه» آمده است: قلم به دست بگیرید و به جنگ دشمنان بروید و همواره بدانید که قلم سلاح شما و مدرسه سنگر شماست و در انجام کارهای نیک پیش قدم باشید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» شهید والامقام محمدحسین حمزه به سال ۱۳۴۶ در روستای بالقلو از توابع بخش نوبران ساوه چشم به جهان گشود، با آغاز جنگ تحمیلی به عنوان سرباز لشکر ۲۱ حمزه به خدمت مقدس سربازی شتافت و در راه پاسداری از دین و میهن و خاک عزیز جمهوری اسلامی لحظه ای تردید و دو دلی به خود راه نداد و پس از نبرد دلیرانه در تاریخ ۱۳۶۷/۴/۲۲ درخت شاداب نوجوانیاش به خزان نشست و با چابک سواران دشت عشق همراه شد.
پیکر مطهر شهید محمدحسین حمزه در زادگاهش به خاک سپرده شد.
فرازی از وصیت نامه شهید: مساجد را خالی نگذارید عمل کنید، راه مرا ادامه دهید، قلم به دست بگیرید و به جنگ دشمنان بروید و همواره بدانید که قلم سلاح شما و مدرسه سنگر شماست و در انجام کارهای نیک پیش قدم باشید.
شما خواهران مهربانم حجاب خود را حفظ کنید، حجاب تو کوبنده تر از خون من است. امر به معروف و نهی از منکر را هرگز فراموش نکنید.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- اجتماع عظیم زینبیون در اراک برگزار میشود
- طلا، فلزی گرانبها در برابر تحریم است
- ذخایر استراتژیک کشور تأمین شده است
- هلیکوپتر ایرانی بر بام سرخ فرود آمد
- هشدار 5 روزه گرد و خاک برای مرکزی
- برپایی هنر آئینی تعزیه در فراهان
- شام غریبان حسینی در فراهان
- اجتماع عاشورائیان در فراهان
- شام غریبان در ساوه با نوای «ای ایران»
- خروش حسینی در دل روستای دمورچی ساوه
- مشاهده بیشتر