درباره نویسنده
مسئول بسیج رسانه استان مرکزی:
پالایشگاهسازی مهمترین دستاورد انقلاب است

مسئول بسیج رسانه استان مرکزی گفت: افزایش و توسعه پالایشگاهها و مراکز پتروشیمی و ساخت بیش از ۴۰ کارخانه بزرگ نفت، گاز و پتروشیمی در چهار دهه گذشته، از دستاوردهای مهم انقلاب است.
جواد اکرمی در گفتگو اختصاصی با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ گفت: در سالهای قبل از انقلاب اسلامی شاه بیکفایتی خود را نسبت به امور کشور چندین بار نشان داده بود و کشور را در بدترین شرایط ممکن قرار داد، فلذا ایران کشوری بود که نه تنها در مورد نظام بینالمللی هیچگونه نقشی بر عهده نداشت، بلکه با دخالت علنی دولت غربی و شرقی در امور مهمی مانند عزل و نصبها در ایران عملاً امکان تصمیمگیری در اداره امور داخلی نیز از حکام وقت دولت سلب شده بود.
وی با اشاره به اینکه استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران و استقلال کشور اولین دستاورد سیاسی مبتنی بر اراده مردم نسبت به انقلاب بود، گفت: پس از سقوط و حذف رژیم ستمشاهی، نقطه آغازین مشارکت جامعه در اداره امور حکومتی دینی به عنوان اولین گام از مراحل ایجاد نظام مردم سالاری دینی در کشور شروع شد.
مسئول بسیج رسانه استان مرکزی عنوان کرد: قبل از انقلاب آمار سواد کلی کشور در سطح دنیا ۱۶ درصد بود ولی بعد از انقلاب اسلامی به ۳۱ درصد رسیده است و یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در بحث آموزش و پرورش، سوادآموزی کلی به تمام اقشار جامعه است.
وی ادامه داد: تا قبل از انقلاب اسلامی، ایران در عرصه تولید و علم و دانش فاقد جایگاه جهانی بوده و تولیدات صنعتی و تکنولوژیکی آن نیز بسیار محدود و عمدتاً در حد مونتاژکاری خلاصه شده بود.
اکرمی افزود: افزایش و توسعه پالایشگاهها و مراکز پتروشیمی و ساخت بیش از ۴۰ کارخانه بزرگ نفت، گاز و پتروشیمی در چهار دهه گذشته، بخش دیگری از اقدامات زیر بنایی انقلاب اسلامی است که در مجموع باعث شده تا میزان خودکفایی کشور در صنعت پالایش بالا برود.
وی در خصوص سایر دستاوردهای انقلاب اسلامی در بعد از انقلاب ادامه داد: در بحث نظامی و دستاوردهای مهم موشکی و هستهای بعد از انقلاب بسیار پیشرفت داشتهایم اما دشمنان انقلاب اسلامی همیشه بهدنبال نامیدی ملت ایران بودند و با ترور دانشمندان و مهندسین در عرصه علمی میخواهد مردم را نسبت به دولت ناامید کند.
مسئول بسیج رسانه استان مرکزی در خصوص توسعه راههای مواصلاتی در کل کشور بهخصوص بعد از انقلاب تصریح کرد: قبل از انقلاب اسلامی راههای مواصلاتی میان شهرها خاکی و ناامن بود اما بعد از انقلاب خطوط راه آهن و راههای مواصلاتی میان شهرها حتی روستاها هم با بهترین زیرسازی و امنیت جادهای در اختیار مردم قرار گرفته است.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- طلا، فلزی گرانبها در برابر تحریم است
- ذخایر استراتژیک کشور تأمین شده است
- هلیکوپتر ایرانی بر بام سرخ فرود آمد
- هشدار 5 روزه گرد و خاک برای مرکزی
- برپایی هنر آئینی تعزیه در فراهان
- شام غریبان حسینی در فراهان
- اجتماع عاشورائیان در فراهان
- شام غریبان در ساوه با نوای «ای ایران»
- خروش حسینی در دل روستای دمورچی ساوه
- مراسم شام غریبان حسینی در داودآباد
- مشاهده بیشتر