درباره نویسنده
رایزنی عراقچی با همتای عمانی درباره تحولات منطقه

«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران صبح امروز در جریان سفر به مسقط با «سید بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان دیدار و رایزنی کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در این دیدار وزیران امور خارجه ایران و عمان در مورد آخرین تحولات منطقه از جمله ادامه جنگ در غزه و لبنان و همچنین تلاش برای توقف جنایتهای رژیم صهیونیستی در منطقه رایزنی و گفتوگو کردند.
پیشتر «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه در ادامه رایزنیها با کشورهای منطقه، به عمان سفر کرد و وارد مسقط شد. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به عراق سفر کرده بود، بعد از دیدار رایزنی با مقامات بغداد، راهی مسقط شد.
به گفته بقائی، محور اصلی مذاکرات وزیر امور خارجه با مقامات ارشد عمان، بررسی تحولات منطقه و رایزنی برای توقف جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ساوه در غم عاشورا میگرید
- اقامه نماز ظهر عاشورا در مصلای بیتالمقدس اراک
- برپایی عزاداری ظهر عاشورا حسینی در اراک
- ایران پرچمدار حق در برابر سلطهگران است
- مراسم خیمهسوزان ظهر عاشورا در ساوه
- عزاداری مردم اراک در عاشورای حسینی
- برگزاری نماز ظهر عاشورا در خنداب
- نماز ظهر عاشورا در تفرش اقامه شد
- نجات ۲ کوهنورد از غار امجک تفرش
- علمگردانی و نخلگردانی در فراهان
- مشاهده بیشتر