رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی مطرح کرد:

راه امام حسین (ع)، مسیر عزت امت اسلامی

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی بر لزوم وحدت، بصیرت و تبعیت از ولایت‌فقیه تاکید کرد و گفت: راه امام حسین (ع) راه عزت، ایستادگی و رهایی امت اسلامی از ظلم و جور است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه در مصلای بیت‌المقدس کلانشهر اراک گفت: دل مؤمن باید با نور ولایت مزین و از شهود الهی لبریز شود تا بتواند در مسیر بندگی خالصانه و تشخیص راه حق از باطل گام بردارد.

وی بر نقش فطرت انسانی در تشخیص حق و باطل تأکید و افزود: خداوند در وجود انسان نوری نهاده که با آن می‌تواند حقیقت را از ناحق تمییز دهد. در این راستا، با توجّه به خطبه اول نهج‌البلاغه و سخنان امیرالمؤمنین (ع)، انسان دارای کرامتی است که به‌واسطه آن قدرت معرفت و تشخیص دارد.

هدف از خلقت انسان و جن برای بندگی خدا است

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی بیان کرد: خداوند هدف از خلقت انسان و جن را بندگی خود قرار داده است. اما این بندگی باید از مسیر معرفت حاصل شود، چرا که عبادت بدون شناخت، ارزشی نخواهد داشت. بنابراین پایه عبادت، شناخت پروردگار است و اگر انسان خدا را بشناسد و بر اساس این شناخت عبادت کند، از عبادت غیرخدا بی‌نیاز خواهد شد و هرگز زیر بار ذلت نمی‌رود.

دری‌نجف‌آبادی با اشاره به سوره مبارکه «فتح» عنوان کرد: واقعه صلح حدیبیه نمونه‌ از مدیریت خردمندانه پیامبر اسلام (ص) است که در شرایطی دشوار، با تدبیر، مسیر رشد اسلام را هموار ساخت. این سوره در توصیف این واقعه، وعده «فتح مبین» می‌دهد، که نشان‌دهنده نصرت الهی برای اهل ایمان است، حتی اگر در ظاهر امر با صلح و عقب‌نشینی همراه باشد.

وی با اشاره به آسیب‌های فراوان ملت ایران در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و شهادت افراد بسیاری، این واقعه را نماد تقابل آشکار دو صحنه دانست، خاطرنشان کرد: صحنه ایمان، ایثار و پیروی از ولایت فقیه و صحنه کفر، خباثت و توطئه‌های دشمنان بشریت است.

جبهه استکبار جبهه ظلم است

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: چهره‌های جنایتکاری چون نتانیاهو، ترامپ و برخی رهبران ناتو، نمایندگان جبهه ظلم هستند که در کنار رژیم صهیونیستی و آمریکا، حقوق بشر را به ابزاری برای مشروع جلوه دادن جنایات خود بدل کرده‌اند. 

دری‌نجف‌آبادی تأکید کرد: حقوق بشر آمریکایی – ترامپی و صهیونیستی با خشونت، تبعیض و توهین به مقدسات همراه است؛ در حالی که اسلام، از ۱۴۰۰ سال پیش، به اصول اخلاق، کرامت انسان، رعایت حرمت اماکن مقدس ادیان دیگر و پرهیز از تعقیب بی‌گناهان تاکید دارد.

وی گفت: کربلا و عاشورا، بزرگ‌ترین کلاس درس انسان‌سازی، ایثار، آزادگی و دفاع از حق هستند. این واقعه‌ تاریخی تنها یک حادثه‌ عاطفی نیست، بلکه دانشگاهی است برای پرورش انسان‌هایی با بصیرت، اهل معرفت و دلداده‌ حقیقت و محبت به امام حسین (ع)، اهل بیت (ع) و رسول اکرم (ص) ریشه در ایمان و باور اسلامی دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی افزود: با برگزاری مجالس عزاداری، زنده نگه داشتن یاد شهیدان انقلاب اسلامی از ۱۵ خرداد ۴۲ تا امروز و با تلاش‌های فرهنگی و ارزشی خود، مکتب حسینی را پاس داشتید. این حرکات ادامه‌ مسیر شهدا و دفاع مقدس است و باعث افتخار ملت ایران خواهد بود

سکوت در برابر جنایات رژیم کودک‌کش صهیونسیتی هم سنگ با یزیدیان است

دری‌نجف‌آبادی در ادامه تأکید کرد: سکوت در برابر جنایات را هم‌سنگ همراهی با یزیدیان است و هر کسی که در برابر ظلم سکوت کند، در صف دشمنان حق قرار دارد. 

وی با اشاره به حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیان کرد: ایستادگی در برابر استکبار جهانی و نفاق، مانند چون شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر منافق»، نشانه‌ وفاداری به راه امام حسین (ع) است.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در ادامه نسبت به توهین برخی جریان‌ها به مرجعیت شیعه هشدار و تأکید کرد: احترام به مراجع، احترام به دین و هویت اسلامی است. از آحاد مردم می‌خواهم هوشیار باشند، از مقام ولایت دفاع کنند و برای ظهور امام زمان (عج) آماده باشند.

بسیج عمومی آماده در برابر دشمن صهیونیستی است

دری‌نجف‌آبادی خاطرنشان کرد: بسیج عمومی، آمادگی مساجد، دانشگاه‌ها، حوزه‌ها و مدارس ضروری است و هر مسلمان یک پایگاه است و با علم، ایمان و عمل در برابر دشمن ایستاده‌ایم.

وی در پایان بر لزوم وحدت، بصیرت و تبعیت از ولایت‌فقیه تصریح کرد: راه امام حسین (ع) راه عزت، ایستادگی و رهایی امت اسلامی از ظلم و جور است.

انتهای خبر/

1404-04-13 14:12 شماره خبر : 14468

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.