رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
امام جمعه تفرش:

دفاع مقدس یک پدیده عقلایی است

امام جمعه تفرش در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح شهرستان تفرش گفت: دشمنان به دنبال تحریف دفاع مقدس هستند اما دفاع مقدس یک پدیده عقلایی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از ندای تفرش،

وحید هاشمی در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح شهرستان تفرش گفت: هفته دفاع مقدس یادآور ایثار، رشادت و از خود گذشتگی انسان‌های فرهیخته و اثرگذاری است که امروز اثرگذاری خون و اقدامات ایثارگرانه آنها را بعد از چهار دهه در اقصی نقاط دنیا شاهد هستیم. 

وی ادامه داد: امروز خون‌هایی که در دوران دفاع مقدس بر زمین ریخت و حضور در جبهه‌ها حق علیه باطل باعث شد که جبهه مقاومت به گستره یک عالم عمل کند.

فرمانده ناحیه تفرش افزود: اگر خون به ناحق ریخته نوزادان و نوجوانان در غزه یا رزمنده‌ای از حماس، حزب‌الله و انصارالله بر روی زمین ریخته می‌شود؛ خون دانشجوی آزادیخواه در آمریکا به جوش آمده و در کف خیابان و دانشگاه در مواجهه و مقابله با ظلم ایستادگی می‌کند.

هاشمی ثمر خون‌های ریخته شده در دفاع مقدس را ایستادگی دانست و بیان کرد: امروز ثمره خون‌های ریخته شده در دفاع مقدس، ایستادگی‌ها و مقاومت‌ها است.

وی در پایان با اشاره به نسلی که قرار است در رفتار و منش همانند حاج قاسم است خاطرنشان کرد: آن روز دیر نخواهد بود که با تمدن‌سازی نسلی که در منش و رفتار، نسل حاج قاسم خواهد بود؛ نسلی که پهلوانان این دیار را رقم خواهد زد و در مواجهه با استکبار جهانی قد علم خواهد کرد و سربازان واقعی امام زمان (عج) در مسیر ایستادگی در مقابل ظلم و استبداد هستند و آن روز نوید بخش را رقم خواهند زد.

 

در ادامه حجت‌الاسلام اجرایی امام جمعه تفرش ضمن تبریک میلاد با سعادت پیامبر (ص) گفت: خداوند را به خاطر نعمتهایش خصوصاً نعمت ایمان، نبوت، ولایت شاکر هستیم.

وی با اشاره به آیه «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة» گفت: در طول تاریخ این استطاعات وجود نداشته است هیچ وقت اقتداری در نیروی اسلام وجود نداشته است همیشه مسلمانان زیر دست و پا بوده‌اند.

امام جمعه تفرش افزود: همیشه در طول تاریخ مسلمان راستین و مومنین همیشه در بند و گرفتاری بوده‌اند؛ اما امروز به لطف خداوند متعال در زمانی زندگی می‌کنیم که اسلام اقتدار پیدا کرده و به وضعیتی رسیده است که دشمن از او واهمه دارد.

حجت‌الاسلام اجرایی تهدیدات دشمن را در چند بخش توصیف و عنوان کرد: باید مواظبت کرد چراکه تهدیداتی هم در این مسیر وجود دارد؛ بخشی از آن تهدید سخت است که نیروهای نظامی و امنیتی با آن مقابله می‌کنند و اما یک تهدید نرم نیز وجود دارد و که آن، جغرافیا عملیات تحریف است.

وی به برخی از حریفاتی که دشمن به وسیله رسانه‌ها و دستگاه‌های تبلیغاتی خود باعث می‌شود تا جامعه را به خطا بیاندازد اشاره و تصریح کرد: اولین هدف دشمن موضوع اسلام است؛ در طول تاریخ اسلام، حقیقت اصیل و ناب اسلام مهمترین امری بوده است که در معرض تحریف توسط طاغوتیان زمانه بوده است.

امام جمعه تفرش ادامه داد: دومین موضوع مورد تحریف توسط دشمنان، نهضت عاشورا و نهضت امام حسین(ع) است، چراکه نشانگر مسیر حق و اسلام راستین بوده است.

حجت الاسلام اجرایی سومین موضوع مورد تحریف دشمنان را مهدویت دانست و اظهار کرد: سومین موضوع مورد تحریف دشمنان موضوع مهدویت و انتظار است که در طول تاریخ اسلام مدعیان دروغین مهدویت وجود داشتند که بنا بوده است که قصه مهدویت را به بیراهه بکشانند.

وی ادامه داد: چهارمین موضوع مورد تحریف موضوع انقلاب اسلامی است چراکه این انقلاب اسلامی ادامه نهضت توحیدی انبیاء اللهی و ائمه (ع) بوده است، پنجمین موضوع موضوع ولایت‌فقیه است که در فرهنگ تشیع ولایت امتداد و ثمره توحید است.

امام جمعه تفرش در پایان مکتب امام خمینی (ره) و دفاع مقدس را موضوعات دیگر مورد تحریف دشمنان دانست و خاطرنشان کرد: ششمین موضوع تحریف دشمنان موضوع مکتب امام خمینی (ره) است که خطر تحریف امام به‌عنوان یک هشدار در گوش و چشم مسئولان کشور باشد؛ و آخرین موضوع تحریف موضوع دفاع مقدس است خیلی‌ها می‌خواهند دفاع مقدس را تحریف کنند اما دفاع مقدس یک پدیده عقلایی است.

انتهای خبر/

1403-07-02 22:10 شماره خبر : 8207

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.