رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سخنگوی پلیس خبر داد:

ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه‌شعبان

سخنگوی پلیس از ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از فارس، امروز شنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۲، سردار سعید منتظرالمهدی با اعلام خبر فوق اظهار داشت: بنابر تدبیر فرمانده کل انتظامی وسایل نقلیه‌ای که در چارچوب مقررات پلیسی، توقیف فیزیکی شده و در پارکینگ می‌باشند به مناسبت جشن نیمه شعبان و میلاد منجی عالم بشریت ترخیص می‌شوند.

وی عنوان داشت: ترخیص خودروهای توقیفی شامل کلیه تخلفات رانندگی و همچنین موارد مرتبط با حوزه عفاف و حجاب نیز است؛ البته تاکید می‌شود این طرح شامل خودروهایی است که تا روز جمعه ۴ اسفندماه در پارکینگ توقیف شده‌اند.

منتظرالمهدی تاکید کرد: البته این طرح، مشمول خودوهایی که دارای شکایت قضائی و پرونده مفتوح در سیستم قضائی هستند، نمی‌شود.

سخنگوی فراجا گفت: متقاضیان می‌توانند برای ترخیص خودروی خود به دفاتر پلیس ۱۰+ در سراسر کشور یا به اپلیکیشن پلیسِ من در بخش پلیس راهور مراجعه کرده و نسبت به انجام فرآیند ترخیص خودروی خود اقدام نمایند.

1402-12-05 08:45 شماره خبر : 3496

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.