رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
گزارش تصویری؛

تداوم عملیات آواربرداری در معدن شازند

در پی حادثه ریزش معدن شماره ۵ شن و ماسه شهرستان شازند، کار آواربرداری با به‌کارگیری تجهیزات سنگین و عملیات امداد و نجات با حضور تیم‌های امدادی هلال احمر و اورژانس برای یافتن محبوس شدگان زیر آوار، در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار گروه چند رسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ در حادثه ریزش معدن که پیش از ظهر امروز رخ داد ۴ نفر شامل دو راننده کمپرسی و دو راننده بیل مکانیکی که در محل حادثه مشغول فعالیت بوده‌اند زیر آوار ریزش کوه حبس شدند.

ستاد مدیریت بحران بلافاصله پس از حادثه با حضور استاندار مرکزی در محل برگزار و تجهیزات و تیم‌های امدادی بیشتر به محل حادثه فراخوان شدند.

با تلاش نیروهای امدادی تاکنون پیکر دو نفر از محبوسان که یکی از پیکرها برای راننده ۶۰ ساله کامیون کمپرسی از زیر آوار یافت شد.

دو نفر همچنان زیر آوار کوه هستند. تلاش نیروهای امدادی برای یافتن سایر محبوسان همچنان ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر در فرماندهی عملیات حادثه حضور دارند. عملیات امداد رسانی و جستجو محبوسان در حادثه ریزش معدن شازند با تلاش‌های بی‌وقفه تیم‌های امدادی برای یافتن سه نفر از محبوسان همچنان ادامه دارد.

 

1403-03-27 19:20 شماره خبر : 6020

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.