درباره نویسنده
دیار آفتاب گزارش میدهد؛
تحویل ۱۰۰ دستگاه واگن به خطوط ریلی کشور

آئین تحویل ۱۰۰ دستگاه واگن باری و لکوموتیو به خطوط ریلی کشور با حضور معاون رئیس جمهور و جمعی مسئولان در شرکت واگن پارس مپنا برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ آئین تحویل ۱۰۰ دستگاه واگن باری و لکوموتیو به خطوط ریلی کشور با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس برنامه و بودجه، استاندار مرکزی و جمعی مسئولان در شرکت واگن پارس مپنا برگزار شد.
استان مرکزی قطب اصلی تأمین ناوگان حمل و نقل ریلی کشور است
داود منظور، گفت: صنعت حمل و نقل ریلی برای کشور یکیاز مهمترین منابع خلق ثروت محسوب میشود اما متأسفانه هنوز فاصله زیادی وجود دارد برای اینکه صنعت ریلی بتواند حمل بار و مسافر را در ترکیب حمل و نقل کشور عهدهدار شود بنابراین علاوه بر تکمیل خطوط ریلی باید ناوگان حمل و نقل ریلی توسعه و مدلسازی شود.
معاون رئیس جمهور افزود: استان مرکزی قطب اصلی تأمین ناوگان حمل و نقل ریلی کشور و سایر خدمات آن است و دولت بنا دارد از مجموع ظرفیتهایی که در حوزه ساخت لکوموتیوها، واگنهای باری، مسافری و نقتکش وجود دارد استفاده کند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تصریح کرد: مسئله مهم این است که بتوانیم تقاضای مورد نیاز را برای کارخانهٔ واگن پارس ایجاد کنیم چراکه این کارخانه ظرفیت دارد که تولید خود را تا ۲٫۵ برابر افزایش دهد.
منظور بیان کرد: ظرفیتهایی قانونی وجود دارد که منابعی را از محل سوخت صرفهجویی شده که ماده ۱۲ قانون تولید رقابتپذیر است تأمین کنیم بنابراین لازم است جلساتی با وزارت راه و شهرسازی، وزارت نفت و برنامه و بودجه برگزار شود تا بتوانیم به فرمولی برسیم که تقاضا برای تولید واگن در شرکت واگن پارس مپنا افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مسئله بهینهسازی مصرف سوخت جزو سیاستهای اصلی برنامه هفتم است و در برنامه هفتم پیش بینی شده که ظرفیت حمل و نقل ریلی را به ویژه به عنوان مسیرهای کریدوری افزایش دهیم و کریدور شمال و جنوب کشور را از طریق خطوط ریلی تقویت کنیم بنابراین علاوه بر کریدور جادهای باید ظرفیتهای ناوگان حمل و نقل ریلی نیز به طور کامل استفاده کنیم.
پیگیر اجرای دستور رئیس جمهور در خصوص تأمین داخلی واگنهای مترو هستیم
فرزاد مخلص الائمه، استاندار مرکزی ظهر امروز در آیین تحویل ۱۰۰ واگن و لکوموتیو شرکت واگن پارس مپنا به خطوط ریلی کشور، اظهار داشت: مسائلی در خصوص بحث تأمین واگن مترو در کشور وجود دارد و شهرداری تهران برخی نگرانیها را ایجاد کرد که منجر به دستور شهید جمهور شد مبنی بر اینکه تقاضای واگنهای مترو در شهرداریهای کلانشهرها به صورت منصفانه بین تولیدکنندگان داخلی توزیع شود لذا مجدانه در استان و در سطح دولت پیگیر اجرای این دستور هستیم.
استاندار مرکزی افزود: فرایند کار در وزارت کشور و وزارت صمت که متولی اجرای دستور هستند پیش رفته تا این تکلیف و توصیه و دستور مستقیم شهید رئیسی عمل شود و ظرفیت واگن پارس مپنا در خدمت صنعت حمل و نقل کشور به ویژه حمل و نقل ترکیبی که میتواند ازش افزوده بالایی داشته باشد بهکارگیری شود.
به گفتهٔ مدیرعامل شرکت واگن پارس، ساخت هر واگن باری در این مجموعه مانع خروج ۵۵ تا ۶۰ هزار یورو ارز از کشور میشود که این رقم برای هر واگن مسافری ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار یورو و برای هر لکوموتیو ۲ میلیون یورو است.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- جنگ ۱۲ روزه متأثر از مکتب عاشورا بود
- قطع برق ۱۰۰ اداره پرمصرف استان مرکزی
- ۱۱۴ مصدوم در یک شبانهروز در استان مرکزی
- کمآبی زنگ هشدار برای سکونتپذیری پایدار شهر «امیرکبیر»
- مقاومت ۱۲ روزه تجلی قیام کربلا
- پاسخ ۱۸۰۰ استاد دانشگاه به بیانیه ۱۸۰ استاد
- شباهت برنج پاکستانی و ایرانی باعث سوءاستفاده میشود
- هشدار رگبار و باد شدید در ۱۵ استان
- هفته سختی در پیش است
- خودمراقبتی مسیری برای خلق جامعه سالم
- مشاهده بیشتر