درباره نویسنده
مدیرعامل شرکت لجور اراک مطرح کرد:
تأمین برق شهرکهای صنعتی با نیروگاه امیرکبیر

مدیرعامل شرکت لجور اراک گفت: نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر با مشارکت ۶ نهاد کلیدی و حمایت بخش خصوصی، با هدف تأمین برق پایدار برای واحدهای صنعتی منطقه بهزودی عملیاتی میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حمیدرضا مهدینیا امروز در همایش سرمایهگذاری بخش خصوصی در ساخت نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر در شرکت ماشینسازی اراک گفت: پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی امیرکبیر متشکل از ۶ نهاد کلیدی است که به صورت مشترک برای تأمین برق پایدار منطقه فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه سه شهرک صنعتی بزرگ و سه تشکل اقتصادی هسته اصلی ساخت این نیروگاه را شکل دادهاند بیان کرد: سه شهرک صنعتی شماره یک، صنعتی شماره دو و حاجیآباد به همراه انجمن پیشگامان، انجمن نفت و گاز و کنسرسیوم اقتصادی، ستونهای اصلی این پروژه را تشکیل میدهند.
مدیرعامل شرکت لجور اراک عنوان کرد: این ۶ نهاد، هیات مؤسس نیروگاه خورشیدی را تشکیل دادهاند و تصمیم دارند به کمک این نیروگاه، چالشهای تأمین انرژی را برای واحدهای صنعتی موجود در این منطقه حل کنند.
مهدینیا افزود: شرکت لجور در ابتدای کار، هیات موسس را تشکیل داد و سپس ساختار سازمانی نیروگاه را تنظیم کردیم، بعد از آن مطالعات فنی و مهندسی را به همراه برآوردهای مالی و بازرگانی انجام دادیم و پس از آن نیز جلسات متعددی با مشاوران و پیمانکاران برگزار شد تا مسیر اجرای پروژه با دقت و هماهنگی بیشتری پیش برود.
اهمیت استراتژیک موقعیت جغرافیایی
وی به اهمیت جغرافیایی پروژه اشاره کرد و تصریح کرد: سه شهرک صنعتی شماره یک، صنعتی شماره ۲ و حاجیآباد در کیلومتر ۵ جاده تهران و در کنار هم قرار دارند، که در مجموع، این سه شهرک حدود ۵۵۰ هکتار مساحت دارند و بالغ بر ۴۸۰ واحد صنعتی در آنها مشغول به کار هستند.
مدیرعامل شرکت لجور اراک اظهار کرد: از نظر نیروی کار، حدود ۱۰ هزار نفر در این واحدها فعالیت دارند و مصرف برق در این منطقه در پیک خود به حدود ۳۰ مگاوات میرسد که فشار زیادی را بر شبکه برق منطقه وارد میکند.
مهدینیا گفت: انتخاب محل احداث نیروگاه نیز با دقت زیادی انجام شده است، زیرا این نیروگاه در شهرک صنعتی حاجیآباد و در نزدیکی پست اختصاصی ۶۳ کیلوولت قرار دارد که از نظر بهرهبرداری و دسترسی به شبکه برق، موقعیت بسیار مناسبی دارد.
وی به چالشهای موجود در اجرای پروژه و راهکارهای ارائهشده پرداخت و بیان کرد: ما از همان ابتدا با مشاوران فنی و پیمانکاران جلسات متعددی برگزار کردیم تا مسیر اجرای پروژه به بهترین شکل ممکن پیش برود.
مدیرعامل شرکت لجور اراک عنوان کرد: در طول ۱۵ جلسه مشورتی، مطالعات گستردهای در زمینههای فنی، مهندسی، مالی و بازرگانی انجام دادیم و هماکنون قراردادهایی با پیمانکاران و مشاوران تنظیم شده است تا پروژه بهصورت همزمان و در چندین فاز پیش برود.
اطمینان از تأمین پایدار برق دغدغه اصلی شهرکهای صنعتی
مهدینیا افزود: یکی از اصلیترین اقدامات، ثبت شرکت انرژی گستر پیشگامان امیرکبیر بهعنوان مجری پروژه بود، همچنین مکاتبات متعددی با وزارت نیرو انجام شده است و ما منتظر صدور مجوز نهایی برای آغاز رسمی عملیات اجرایی هستیم، زیرا یکی از دغدغههای اصلی اطمینان از تأمین پایدار برق است.
وی تصریح کرد: شرکت لجور در تلاش است تا با ایجاد یک قرارداد محکم با وزارت نیرو، اطمینان حاصل کند که برق تولیدی این نیروگاه بهصورت پایدار به واحدهای صنعتی منطقه اختصاص یابد.
مدیرعامل شرکت لجور اراک اظهار کرد: ثبتنام اولیه برای سرمایهگذاری در این پروژه نیز انجام شده و تاکنون بیش از 110 شرکت در این پروژه مشارکت کردهاند.
مهدینیا به میزان سرمایهگذاری لازم برای این پروژه اشاره کرد و گفت: طبق محاسبات و مشاورههایی که با متخصصان داشتیم، سرمایهگذاری مورد نیاز برای احداث این نیروگاه بین 500 تا ۳ هزار میلیارد تومان برآورد شده است، اگرچه خوشبختانه تعداد زیادی از شرکتها تاکنون ثبتنام کردهاند و ما در حال برنامهریزی برای شروع قرارداد با پیمانکاران داخلی و خارجی هستیم.
وی بیان کرد: برای اطمینان از موفقیت این پروژه، نیاز به اعتمادسازی داریم و در حال حاضر تمام مراحل اجرایی و حقوقی پروژه را پیش بردهایم و شرکت مجری نیز بهطور رسمی ثبت شده است.
مدیرعامل شرکت لجور اراک در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: امیدواریم که با حمایت دولت و مجلس، بتوانیم اعتماد لازم را در بین صنعتگران ایجاد کنیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- جشن دختران «مثل ستاره» در اراک برگزار میشود
- رژه مشترک نیروهای مسلح در اراک
- بانوی اراکی نایب قهرمان جهان شد
- جشنواره باغ گلهای لاله در اراک
- موافقت اولیه برای حمایت از پروژه 8112 واحدی
- سعدی بزرگترین پیامآوران صلح
- قاچاق کالا؛ چالشی برای اقتصاد و امنیت
- اجلاسیه شهدای دانشجو معلم در اراک برگزار میشود
- یک خبر موثق از عمان
- فرماندار تفرش معرفی شد
- کاروان عزاداری شهادت امام صادق (ع) در اراک
- تجمع دانشجویان در حمایت از مردم غزه
- مسائل کشور را به گفتگوها گره نزنیم
- حضرت معصومه (س) الگوی شجاعت
- یادواره شهدای ارتش اراک برگزار میشود
- سرمازدگی محصولات کشاورزی در فراهان
- حذف سوداگری؛ گامی بلند به سوی عدالت اقتصادی
- امنیت شغلی کارگران اولویت اصلی است
- بازدید استاندار مرکزی از ماشینسازی اراک
- مکانیابی پروژه ۸۱۰۰ واحدی اراک مطابق قانون است
آخرین اخبار
- ورود کاروان خادمین رضوی به فراهان
- جشن روز تفرش برگزار شد
- خلافت عمر
- آلومینیوم اراک و ملوان بندر انزلی
- تساوی آلومینیوم با ترکیب جوان مقابل ملوان
- تشیع با حضور امام رضا (ع) گسترش یافت
- اساس پیروزی وحدت است
- سوره «جن» آیه 1 تا ۱۳
- ضرورت تدوین استراتژیهای بلندمدت در مدیریت انرژی
- ساوه در آغوش جشنهای میلاد امام رضا (ع)
- عطر رضوی در فراهان پیچید
- لبخند ۲۰ هزار نفری دختران آفتاب
- «خلیج فارس» در اسناد تاریخی معتبر ثبت است
- استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر یک ضرورت است
- راهاندازی مرکز پیشگیری از سقط جنین در توره
- نهادهای فرهنگی نیروی محرک تحول اجتماعی هستند
- جشن «بهار کرامت» در اراک
- نقش کلیدی معلمان در تربیت نسلهای آینده
- تربیت نیروی انسانی متعهد، هدف همایش حکمت مطهر
- شناسایی 147 نخبه از مددجویان کمیته امداد
- قهرمان به سقوط یک تیم کمک میکند
- تأمین آب شهر امیرکبیر برای 25 هزار نفر
- واقعیتهای ایران با تصمیمات کاخ سفید تغییر نمیکند
- جشنواره «زیر سایه خورشید» در تفرش
- فراهان غرق در جشن رضوی
- معرفی فرمانده جدید سپاه ناحیه کمیجان
- بسیج سازندگی الگوی جهاد بیمنت در خدمترسانی است
- فعالیت بیش از ۲۷۰ صادرکننده در استان مرکزی
- خلافت ابوبکر
- دهه کرامت فرصتی برای تحکیم پیوندهای مذهبی مردم
- مشاهده بیشتر