رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است

بررسی فرآیندهای تامین ارز دارو در دیوان محاسبات

پیرو جلسه کاری رئیس کل دیوان محاسبات و وزیر بهداشت و تاکید دستغیب بر لزوم تامین به موقع ارز دارو، دومین نشست بررسی فرآیندهای تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی در دیوان محاسبات کشور برگزار شد.

به گزارش «دیارآفتاب»؛ پیرو جلسه کاری رئیس کل دیوان محاسبات و وزیر بهداشت و تاکید دستغیب بر لزوم تامین به موقع ارز دارو، دومین نشست بررسی فرآیندهای تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی در دیوان محاسبات کشور برگزار شد.

در این نشست که به ریاست معاون فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی دیوان محاسبات کشور و با حضور مسئولان متولی تأمین ارز دارو و تجهیزات پزشکی از جمله رئیس سازمان غذا و دارو، رئیس امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور، مدیر مالی شرکت نیکو، کارشناسان عملیات ارزی بانک مرکزی و بانک‌های عامل به میزبانی دیوان محاسبات برگزار شد، داودی با اشاره به تاکید رئیس کل دیوان محاسبات بر لزوم تسریع در تأمین به موقع دارو، شیرخشک و تجهیزات پزشکی و سایر لوازم مورد نیاز مردم، حل مشکلات ایجاد شده در فرآیند انتقال ارز اقلام ضروری و مورد استفاده مردم را مهم دانست.

در این جلسه حاضرین به بیان موضوعات مختلف از جمله مشکلات و موانع بانکی برای اعطای تسهیلات به واردکنندگان پرداخته و بر لزوم رفع موانع جدی پیش رو و کاهش زمان فرآیند تامین ارز تا رسیدن آن به ذینفع نهایی تأکید کردند.

همچنین مقرر شد، سازمان غذا و دارو موارد مهم و حیاتی مربوط به دارو و تجهیزات را به بانک مرکزی اعلام تا تمهیداتی در رابطه با تسریع در تامین ارز و انتقال آن انجام شود.

لزوم نظارت بیشتر بانک مرکزی بر بانک‌های تجاری به منظور کاهش زمان انتقال ارز و پایش مستمر هزینه‌های انتقال و انعکاس آن به کمیته نرخ گذاری از دیگر موضوعاتی بود که در جلسه بررسی فرآیندهای تأمین ارز دارو و تجهیزات پزشکی بر آن تاکید شد.

تسنیم

انتهای‌پیام/

1402-08-13 08:37 شماره خبر : 1206

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.