درباره نویسنده
ایران قهرمان بازیهای آسیایی ناشنوایان شد

کاروان ورزش ناشنوایان ایران که با شعار «فریاد صلح در سکوت» در دهمین دوره بازیهای آسیایی ناشنوایان شرکت کرد، برای نخستین بار عنوان قهرمانی این بازیها را به خود اختصاص داد.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از خبرگزاری مهر، در فاصله یک روز مانده به پایان دهمین دوره بازیهای آسیایی ناشنوایان در مالزی، کاروان ورزش ایران قهرمانی خود در این بازیها را قطعی کرد.
کاروان ایران که با شعار «فریاد صلح در سکوت» در این دوره بازیهای آسیایی شرکت کرده است، این قهرمانی را با مجموع ۶۰ مدال شامل ۲۴ طلا، ۱۶ نقره و ۲۰ برنز به دست آورد.
قهرمانی کاروان ورزش ناشنوایان ایران در آسیا در حالی برای نخستین بار به دست آمد که کاروان کشورمان از ابتدای بازیها رقابت نزدیکی با کره جنوبی و چین داشت اما در نهایت موفق شد با پیشی گرفتن از این دو کشور، قهرمانی خود را مسجل کند.
در جدول توزیع مدالها و بعد از ایران، کاروان کره جنوبی با ۴۷ مدال شامل ۲۱ طلا، ۱۰ نقره و ۱۶ برنز در جایگاه دوم ایستاده و چین هم با ۳۶ مدال شامل ۱۹ طلا، ۹ نقره و ۸ برنز سوم است.
ایران در دو دوره اخیر بازیهای آسیایی ناشنوایان موفق به کسب دو عنوان پنجمی شده بود.
یکشنبه و در روز پایانی دهمین دوره بازیهای آسیایی ناشنوایان، فینال رقابتهای فوتبال برگزار میشود و طی آن دو تیم ایران و ژاپن رو در روی هم قرار میگیرند، تیم ملی فوتبال ناشنوایان ایران در صورت برتری در این بازی، بیست و پنجمین مدال طلا را برای کاروان ایران به ارمغان میآورد.
مصطفی نکولعل آزاد رئیس فدراسیون ناشنوایان ضمن قدردانی از همراهی تمام نهادها و بهویژه احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و حضور سید محمد شروین اسبقیان معاون وزیر ورژش در مالزی، این قهرمانی بزرگ و تاریخی را به تمام ملت ایران تبریک گفت.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- دفاع ۱۲ روزه بر مدار عاشورا
- صرفهجویی ضرورتی برای عبور از پیک مصرف
- پاسخ کوبنده به هرگونه تجاوز به خاک ایران
- دعوت بانوی دوچرخهسوار مرکزی به تیم ملی
- مقاومت قهرمانانه سبب تسلیم دشمن شد
- آتشبس تنها با فروپاشی رژیم صهیونیستی معنا دارد
- قیمت تمامشده گوشت، واقعیتی انکارناپذیر است
- فراهان به کارگاه عمرانی تبدیل شده است
- تجمع رهروان زینبی در کمیجان
- رژیمصهیونیستی در برابر اراده ملت ایران شکست خورد
- مشاهده بیشتر