درباره نویسنده
امام جمعه ساوه:
اولویت قیام حضرت زهرا (س) حفظ وحدت بود

امام جمعه ساوه گفت: اولویت قیام حضرت زهرا (س) حفظ وحدت، انسجام امت و جامعه اسلامی بود و ایشان شهید راه ولایت است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از «نار خبر»؛ حجتالاسلام جعفر رحیمی در خطبههای این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه گفت: حضرت فاطمه (س) حافظ نبوت و امامت است و تعظیم حضرت فاطمه (س) تعظیم همه خوبیها و در رأس آن مسأله نبوت و امامت است.
وی افزود: یکی از چشمگیرترین فعالیتهای حضرت فاطمه (س) اثبات امامت حضرت علی (ع) به عنوان اصل اساس دین اسلام است و سیره آن حضرت در اطاعتپذیری از مقام امامت و ولایت همچون مقام نبوت به عنوان اولین مشخصه رفتار سیاسیایشان است.
خطیب جمعه ساوه گفت: یکی از اولویتهای تبلیغی این ایام که در آستانه میلاد حضرت فاطمه (س) و ایام دهه بصیرت قرار گرفتهایم این است که نسبت به موضوع وحدت و انسجام مردم و نفی اختلاف و تفرقه حساس باشیم.
رحیمی تصریح کرد: اولویت قیام حضرت زهرا (س) حفظ وحدت و انسجام امت و جامعه اسلامی بود. شهید راه ولایت است و دالّ مرکزی در مسأله ولایت، وحدت جامعه است که مستندات این حقیقت را میتوان در بیانات صریح آن حضرت در خطبه فدکیه بازخوانی کرد.
خطیب جمعه ساوه به یک مسأله مهم دیگر از زندگی فاطمی که مسأله پرهیز از اسراف و تبذیر هست اشاره و اظهار کرد: رهبر فرزانه انقلاب روی همین اصل و اساس نسبت به این مسأله به شدت حساس بوده و در چندین سال متوالی تذکر جدی به مسئولین و مردم میدهند.
رحیمی تأکید کرد: ما متأسفانه گرفتار اسراف و زیاده روی در بسیاری از مسائل شدهایم و همینها است که زندگی را خراب میکند و در جامعه بیعدالتی به وجود میآورد و در نهایت همینها است که اقتصاد را نابود میکند چون الگوی مصرف ما هنوز اصلاح نشده و ما بد مصرف میکنیم.
امام جمعه ساوه عنوان کرد: شدت اهتمام و دغدغهمندی رهبر حکیم انقلاب نسبت به این مسأله مهم و راهبردی به همین موارد خلاصه نمیشود و ایشان در سال ۱۳۸۹، سیاستهای کلی اصلاح الگوی مصرف را تعیین و ابلاغ فرمودند که شامل ۱۰ بند است.
وی بیان کرد: این دغدغهها و پیگیریها عمدتاً بدان جهت است که کشور پیش از آنکه در چالش و تهدید ناترازی انرژی گرفتار شود، با اصلاح الگوی مصرف، کشور به فرصت استحکام درونیِ اقتصاد دست یابد و به نقطهای برسد که اقتصادش آسیبپذیر نشود.
خطیب جمعه ساوه در ادامه یادآورشد: اگر با این رویکرد به منابع دینی مراجعه کنیم اهل بیت (ع) در مورد الگوی مصرف در تمام موارد دستورالعملهای بسیار ناب و اساسی دارند و مسلمان وظیفه دارد همواره قدردان نعمتهای خدا باشد چرا که قدردانی از نعمتها از عوامل بقای نعمت و وظیفه بندگی است.
وی ادامه داد: از این رو وظیفه دینی و انسانی اقتضا میکند در مصرف آنها اعتدال رعایت و از اسراف به طور جدی و دقیق پرهیز شود که اسراف در همه امور به ویژه در مسائل مالی از گناهان بزرگ به شمار میآید و مانع استجابت دعا و عامل از دست دادن نعمت است.
رحیمی ضمن توصیه به همه دولتمردان، مسئولان کشور، حوزه و دانشگاه در خصوص قدردانی از ملت ایران گفت: این ملت بزرگ و بزرگزاده هستند، ایران سرتاسرش نور، میراث فرهنگی و آثار باستانی است و تاریخ و شرف و عزت دارد.
وی در پایان گفت: این کشور در تاریخ هشت سال دفاع مقدس ایثارگریهایی زیادی داشته است، در این دوران دفاع مقدس ما مادرانی داریم که چندین فرزند خود را تقدیم این انقلاب کردهاند و حاجیه خانم عباسی اهل ورده ازجمله مادرانی است که چهار شهید تقدیم انقلاب کرده است، لذا همه باید متوجه باشیم با شرف، عزت و کرامت این مملکت بازی نکنیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- تحریف امامت قیام عاشورا را رقم زد
- بازرسی از ۲۱۶ واحد صنفی در استان مرکزی
- ۳۰۸ هزار راس دام علیه بیماری ایمنسازی شدند
- کاروان اسرای کربلا در خمین
- لزوم نظارت بر بازار از تولید تا مصرف
- آئین عزاداری روز یازدهم محرم در شهر اراک
- مردم ایران با وحدت پاسخ متجاوز را دادند
- آئين عزاداری يازدهم محرم در اراک
- مردم در جنگ فرهنگ عاشورا را نشان دادند
- اجتماع عظیم زینبیون در اراک برگزار میشود
- مشاهده بیشتر