درباره نویسنده
لیگ برتر فوتبال کشور؛
آلومینیوم به مصاف چادرملو اردکان میرود

در هفته دوازدهم، بیست و سومین دوره لیگ برتر خلیج فارس، تیم فوتبال آلومینیوم اراک مهمان تیم فوتبال چادرملو اردکان است.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری «دیار آفتاب»؛ تیمهای فوتبال آلومینیوم اراک و چادرملو اردکان از هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران، امروز ۲۰ آذرماه از ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه شهید نصیری اردکان یزد به دیدار یکدیگر میروند.
تیم فوتبال آلومینیوم اراک در پنج دیدار گذشته خود یک برد، سه باخت و یک تساوی را در کارنامه خود به ثبت رسانده و تیم فوتبال چادرملو اردکان نیز در پنج دیدار اخیر خود یک باخت، سه برد و یک تساوی را در کارنامه به ثبت رسانده است.
تقابل دو تیم فوتبال آلومینیوم اراک و چادرملو اردکان، یک برد سهم تیم فوتبال آلومینیوم اراک است.
تیم فوتبال آلومینیوم اراک با تساوی در دیدار هفته گذشته خود مقابل تیم گلگهر سیرجان با کسب ۱۳ امتیاز در رده نهم و تیم فوتبال چادرملو اردکان نیز با شکست مقابل تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در هفته یازدهم رقابتهای لیگ برتر با کسب ۱۷ امتیاز در رده ششم جدول قرار گرفتهاند.
بنابر اعلام کمیته داوران فدراسیون فوتبال، تیم داوری بازی برعهده حسین زیاری به عنوان داور وسط، به همراه دانیال باشنده و مرتضی سلماننژاد کمک داوران و علی سام به عنوان داور چهارم این بازی هستند و نظارت بر بازی و تیم داوری نیز برعهده علیرضا کهوری است.
طبق هماهنگی انجام شده در جلسه هماهنگی پیش از بازی، تیم آلومینیوم با لباس یکدست سفیدرنگ به مصاف چادرملو خواهد رفت که این تیم لباس سرمهای رنگ دارد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- پارادایم تغییر یا پروژه نفوذ؟
- باید از وحید هاشمیان حمایت کنیم
- سایه سنگین گرد و خاک بر استان مرکزی
- کودتای نوژه نقطه عطفی در تثبیت انقلاب بود
- «کیسون» مانع اصلی تکمیل پروژه مسکن ملی
- تصمیمگیری درباره مذاکرات، در اختیار مجموعه نظام است
- چه شد که پیمان شکستی؟
- جهاد تبیین میراث روایتگر عاشورا حضرت زینب (س)
- خود را مسلح به سلاح تقوا کنید
- سوره «بقره» آیه ۱۲۰ تا ۱۲۶
- مشاهده بیشتر