درباره نویسنده
جام حذفی فوتبال ایران؛
آلومینیوم اراک به مصاف چادرملو اردکان میرود

تیمهای آلومینیوم اراک و چادرملو اردکان از مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال ایران به مصاف هم میروند.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ آلومینیوم اراک و چادرملو اردکان در مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام حذفی فوتبال ایران امروز ۲۷ اردیبهشت از ساعت ۱۸:۱۵ در ورزشگاه شهید نصیری شهر یزد به دیدار یکدیگر میروند.
تیم لیگ برتری آلومینیوم اراک با شکست دادن تیمهای نساجی مازندران و پرسپولیس تهران و تیم دسته یک جام آزادگان چادرملواردکان با شکستدادن تیم لیگ برتری فولاد خوزستان و مس کرمان به مرحله یک چهارم نهایی صعود کردهاند.
تیم آلومینیوم اراک در پنج دیدار گذشته خود یک شکست، سه تساوی و یک برد را در کارنامه خود ثبت کرده و تیم چادرملو اردکان نیز در پنج دیدار گذشته خود سه تساوی و دو برد را در کارنامه خود ثبت کرده است.
قضاوت این دیدار نیز برعهده ایمان کهیش است و محسن سلطانی، محمد هاشمی نسب و مسعود حقیقی نیز کمکهای کهیش در این دیدار هستند. ناظر بازی دو تیم آلومینیوم اراک و چادرملو اردکان برعهده حمید نظری خواهد بود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- نخستین مرحله رنکینگ تیر و کمان در اراک
- معافیت بهای برق برای مدارس دولتی کممصرف
- بتنریزی پروژه تقاطع غیرهمسطح فراهان
- نرخ ۳۵ درصدی اشتغال بین مهارتآموزان
- سوگواره تعزیه در ساوه به ایستگاه پایانی رسید
- تعزیه هنری برخاسته از عشق و ایمان است
- مرصاد و نبرد اخیر نمایش وحدت ملی بود
- تعزیه نسل امروز را با عاشورا پیوند میدهد
- ماندگاری توده هوای گرم در کشور
- جذب بازیکنان با نظر من بوده است
- مشاهده بیشتر