رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
وصیت‌نامه شهید «عطا حمزه‌لو»؛

نماز جماعت را با اتحاد بیشتر برپا کنید

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «عطا حمزه‌لو» آمده است: به نماز جمعه و جماعت اهمیت فراوان قائل شوید و صفهایش را فشرده و با اتحاد بیشتر برپا کنید.

 

 

به گزارش «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام عطا حمزه لو پنجمین روز از اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۷ در خان آباد خمین روز میلاد او بود، لباس رزم پوشید و در گردان روح‌الله سلاح به دست گرفت و کوله پشتی‌اش را به دوش کشید تصمیم گرفت تا سر حد جان جهاد کردند. رزمنده‌ای که شهادت را به زعم خود زندگی جدید و یک افتخار بزرگ می‌دانست. بیست و چهارم بهمن ماه ۱۳۶۴، در فاو عراق به شهادت رسیدو درگیر ودار جنگ اثری از پیکر مطهرش به دست نیامد. پس از چند ماه مهر پدری او را در سردخانه معراج شهدا یافت و با اشک مادر در زادگاهش به خاک سپرده شد.

بخشی از وصیت‌نامه شهید:

از خواهران ایرانی تقاضا دارم که حجاب خود را حفظ کنیدای خواهر حجاب شما سیاهی چادر تو کوبنده‌تر از سرخی خون من است به نماز جمعه و جماعت اهمیت فراوان قائل شوید و صفهایش را فشرده و با اتحاد بیشتر برپا کنید.

شادی ارواح طیبه امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی صلوات

1402-08-03 00:10 شماره خبر : 985

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.