درباره نویسنده
صعود آلومینیوم به یکهشتم جام حذفی

آلومینیوم اراک با گلزنی احسان قهاری موفق به کسب پیروزی خارج از خانه در جام حذفی مقابل نساجی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب؛ تیم فوتبال آلومینیوم اراک از ساعت ۱۵ امروز جمعه در یکی از مهمترین مسابقات مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال ایران، در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر و استادیوم مملو از جمعیت به مصاف نساجی مازندران رفت.
آلومینیوم اراک که از حمایت تماشاگران متعصب خود در این دیدار بهره میبرد، توانست با ارائه یک نمایش هجومی بارها دروازه نساجی را تهدید کند که تلاشهای شاگردان حسینی در نیمه اول نتیجهای نداشت و نیمه نخست با تساوی بدون گل خاتمه یافت.
در نیمه دوم آلومینیوم اراک با یک نمایش تاکتیکی و ادامه حملات خود موفق شد در دقیقه ۶۲ روی نفوذ مهدی لیموچی و در نهایت پاس عارف حاجیعیدی و ضربه تمام کننده احسان قهاری به گل برسد و با نمایش منسجم در فاز دفاعی برتری خود را تا پایان مسابقه حفظ کند.
آلومینیوم اراک در شرایطی موفق به کسب پیروزی خارج از خانه در جام حذفی مقابل نساجیمازندران شد که در هفته ششم فصل جاری لیگ برتر هم در ورزشگاه شهید وطنی با گلزنی احسان قهاری، بازیکن قائمشهری به برتری رسیده بود.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- 5 مردادماه روز گرامیداشت حماسه و مقاومت اراکیها
- عفاف و حجاب، سنگر هویت فرهنگی ایرانیان
- آزمایش پروژه زیپلاین در «دره گردو»
- سد کمالصالح در بحران کمآبی
- آمادگی کامل برای عبور ایمن از بحرانهای احتمالی
- پویش قرائت سوره فتح در تفرش
- ماینرها عامل اصلی ناترازی برق کشور است
- صنایع دستی باید به جریان زندگی برگردد
- کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده
- آثار رعایت و ترک حجاب
- مشاهده بیشتر