درباره نویسنده
دیار آفتاب گزارش میدهد؛
حذف زودهنگام آلومینیوم از جام حذفی

آلومینیوم با شکست مقابل صنعت نفت وداعی زودهنگام با جام حذفی داشت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» تیم فوتبال آلومینیوم اراک از مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی میهمان در ورزشگاه تختی آبادان به مصاف صنعت نفت رفت.
تیم صنعتنفت آبادان در این دیدار با ترکیب کوروش ملکی، حسین سنگرگیر، عرفان قهرمانی، مجتبی لطفی، رضا علیاری، متین کریمزاده، مهران امیری، رضا مغانلو، میلاد کمندانی، بابک مرادی و مرتضی خراسانی به میدان رفت.
تیم آلومینیوم اراک نیز با ترکیب محمد خلیفه، عارف حاجی عیدی، امین جهان کهن، سید مهران موسوی، بهروز نوروزی فرد، امین کاظمیان، میلاد بدرقه، رحمان جعفری، محمدمهدی لطفی، بهرام گودرزی و طاها محبی وارد بازی شد.
بازی با هجومهای بیامان تیم صنعت نفت آغاز شد و هر لحظه این تیم برای گلزنی بر روی دروازه حریف خود فشار آورد.
بابک مرادی بازیکن سرعتی و تکنیکی صنعتنفت در دقیقه ۱۰ این دیدار پس از پشت سر گذاشتن دو مدافع آلومینیوم اراک با شوتی دیدنی از پشت محوطه جریمه گل برتری تیمش را به ثمر رساند.
بعد از این گل شاگردان حسینی سعی در جبران نتیجه داشت ولی بازی هوشمندانه تیم صنعت نفت آبادان مانع از گلزنی این تیم شد تا بازی در نیمه اول با یک گل به سود صنعت نفت آبادان به پایان برسد.
آلومینیوم اراک نیمه دوم را با بازی هجومی آغاز کرد ولی باز هم دفاع مستحکم نفتیها و درخشش کوروش ملکی دروازهبان این تیم کار را برای شاگردان حسینی سخت کرد.
در مرحله یک شانزدهم نهایی رقابتهای جام حذفی فوتبال کشور آلومینیوم در آبادان به مصاف صنعت نفت رفت و در نهایت با تک گل بابک مرادی مغلوب میزبان لیگ یکی خود شد و وداعی زود هنگام با جام حذفی انجام داد.
شکست تلخی را تجربه کردیم
سید مجتبی حسینی شنبه در نشست خبری پس از بازی تیمهای آلومینیوم اراک و صنعتنفت آبادان اظهار کرد: تیم برای بازی با صنعت نفت به خوبی آماده بود ولی باخت تلخی خوردیم.
وی افزود: در طول بازی برتر از حریف بودیم ولی بازیکنان صنعتنفت با دل و جان بازی کردند و از تک موقعیت خود استفاده کردند.
سرمربی آلومینیوم سازی اراک گفت: صنعت نفت آبادان خیلی با نظم بازی کرد و ما را بخوبی کنترل کرد.
حسینی بیان کرد: اتفاقات خوبی امشب رخ نداد و اگر حرفی بزنیم جریمه میشویم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- فرمانده سپاه ناحیه خمین معرفی شد
آخرین اخبار
- تنوع زیستی استان مرکزی در معرض خطر است
- توجه به استان مرکزی در تخصیص اعتبارات ملی
- نظارت دامپزشکی بر ذبح ۵۴۵ رأس دام
- تفویض اختیار به استانها آغاز رقابت برای توسعه
- ملاحظات زیست محیطی مانع احداث نیروگاه ایرالکو
- دعوت 3 دختر اراکی به تیم ملی تکواندو
- دولت برای مهار گرانی برنامه ندارد
- کدام فیلمها در هفته گذشته یکه تاز بودند
- تیم ملی فوتبال هیچ برنامهای ندارد
- رگبار باران در ۲۳ استان
- مشاهده بیشتر