رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جانشین رئیس پلیس راه کشور خبر داد:

استان مرکزی در رتبه دوم کمترین تلفات جاده‌ای

جانشین رئیس پلیس راه کشور گفت: در سال ۱۴۰۳، استان مرکزی با کاهش ۱۰۶ مورد فوتی ناشی از تصادفات جاده‌ای، رتبه دوم کشور را در کاهش تلفات جاده‌ای به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سردار حسن مومنی صبح امروز در مراسم افتتاح ساختمان پلیس‌راه اراک–توره  در شهرستان شازند در جمع خبرنگاران گفت: استان مرکزی اگر چه از نظر وسعت کوچک‌تر از برخی استان‌های دیگر است، اما به دلیل قرار گرفتن در کریدورهای اصلی شرق به غرب و شمال به جنوب، یکی از پرترددترین و مهم‌ترین استان‌های کشور در حوزه راهور محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت توجه مضاعف به زیرساخت‌های ترافیکی در این استان، بیان کرد: ارتقاء ساختار سازمانی در دستگاه‌های دولتی و نیروهای مسلح معمولاً مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد، اما با پیگیری‌های متعدد از ستاد کل نیروهای مسلح، موفق شدیم ساختار پاسگاه اراک - توره را در سال ۱۴۰۱ به تصویب برسانیم. امروز نیز با تلاش دوستان در سازمان راهداری، این پاسگاه افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

جانشین رئیس پلیس راه کشور با اشاره به دستاوردهای سال گذشته عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳ استان مرکزی دومین استان موفق کشور در کاهش تلفات جاده‌ای بود و ۱۰۶ نفر کمتر جان خود را از دست دادند؛ این رقم به معنای جلوگیری از داغدار شدن ده‌ها خانواده است.

مومنی از تمرکز جدی بر نقاط حادثه‌خیز استان خبر داد و اظهار داشت: یکی از دلایل کاهش تصادفات در سال گذشته، رفع نقاط حادثه‌خیز مهم از جمله مسیر توره به زالیان بود که سال‌ها جان بسیاری از هم‌وطنان را گرفته بود. با اصلاح این مسیر، شاهد بهبود چشمگیر آمار تلفات بودیم.

وی افزود: نقاط پرحادثه استان شناسایی شده‌اند و اطلاعات مربوط به محل، تعداد کشته‌ها، مجروحین و تصادفات در هر نقطه ثبت شده است. از استاندار و مسئولان استانی درخواست داریم در تأمین اعتبار برای اصلاح این نقاط با جدیت عمل کنند.

جانشین رئیس پلیس راه کشور بر لزوم به‌روزرسانی و فعال بودن دوربین‌های ثبت تخلف تأکید کرد و تصریح کرد: دوربین‌های فعال با ارسال آنی پیامک جریمه نقش مهمی در بازدارندگی و کاهش تخلفات دارند. این اقدام باید تسریع شود تا روند کاهش تصادفات تداوم یابد.

مومنی با اشاره به اینکه کاهش آمار تلفات در سال ۱۴۰۴ کار دشوارتری خواهد بود، اظهار کرد: بر اساس آمار پزشکی قانونی، در دو ماه نخست امسال، آمار کشته‌شدگان در استان کاهش یافته است. اما با اقدامات پیشگیرانه و همکاری همه‌جانبه، امیدواریم در ماه‌های آینده همچنان شاهد روند کاهشی باشیم.

وی با اشاره به آغاز ماموریت‌های ترافیکی ویژه ایام اربعین، بیان کرد: استان مرکزی به‌عنوان استان معبر، نقش مهمی در ایمنی تردد زائران دارد. یکی از معضلات اساسی در مسیر بازگشت، خستگی و خواب‌آلودگی زائران است که موجب واژگونی خودروها می‌شود.

جانشین رئیس پلیس راه کشور پیشنهاد کرد: با فعال‌سازی موکب‌های بین‌راهی در نقاطی که احتمال بروز خواب‌آلودگی بیشتر است، می‌توان به کاهش تصادفات منجر به فوت کمک کرد. این موضوع باید به‌صورت جدی در دستور کار ستاد اربعین استان مرکزی قرار گیرد.

مومنی در پایان بر ادامه همکاری‌ها با سازمان راهداری برای اصلاح نقاط پرحادثه، افزایش ایمنی راه‌ها و بهره‌برداری از زیرساخت‌های هوشمند کنترل ترافیک در استان مرکزی تأکید کرد.

انتهای خبر/

 

1404-04-26 11:09 شماره خبر : 14751

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.