رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیرکل میراث‌ فرهنگیاستان مرکزی خبر داد:

بازدید ۶۱ مورد از تأسیسات گردشگری مرکزی

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری استان مرکزی گفت: از ۲۴ اسفند تا دوم فروردین سال جاری، ۶۱ مورد بازدید از تأسیسات گردشگری استان مرکزی انجام شده است.

به‌ گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ محمود مرادی نراقی در چهارمین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر که با حضور استاندار و معاون عمرانی در سالن جلسات شهید شبان استانداری برگزار شد، با اشاره به تشدید نظارت‌های نوروزی بر تاسیسات گردشگری استان، گفت: برای ارائه خدمات بهتر به گردشگران و میهمانان نوروزی در این ایام تیم‌های بازرسی از تاسیسات گردشگری استان بازدید خواهند داشت.  

وی افزود: از ۲۴ اسفند لغایت دوم فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۶۱ مورد بازدید را از تاسیسات گردشگری استان داشته‌ایم.  

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری استان مرکزی خاطرنشان کرد: از این تعداد بازدید، پنج مورد مربوط به مراکز اقامتی، ۱۹ مورد دفاتر خدمات مسافرتی و چهار مورد هم رستوران‌های بین‌راهی بوده است.  

مرادی نراقی با بیان اینکه این بازدیدها منجر به صدور تذکر، اخطاریه کتبی تعدادی از تاسیسات گردشگری استان شده، عنوان کرد: در این بازدیدها، یک مورد مراکز اقامتی، چهار مورد دفاتر خدمات مسافرتی استان تذکر و ۶ اخطار کتبی به واحدهای پذیرایی و اقامتی داده شده است.  

وی در پایان تصریح کرد: همچنین ۱۲ واحد اقامتی، یک دفتر خدمات مسافرتی و ۹ واحد پذیرایی هم مورد تشویق قرار گرفتند.  

انتهای خبر/

1403-01-03 13:19 شماره خبر : 4139

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.