درباره نویسنده
مسئول بسیج سازندگی سپاه روحالله خبر داد:
برگزاری آموزش مهارت شغلی برای ۴ هزار نفر

مسئول بسیج سازندگی سپاه روحالله استان مرکزی گفت: امسال ۴ هزار نفر در عرصههای مختلف از جمله کشاورزی، قارچ، گلهای آپارتمانی، دامداری (دام سبک و سنگین)، زنبورداری، ماهی زینتی، فنی، خیاطی و رایانه آموزش دیدهاند.
سعید فرامرزی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» درباره اقدامات بسیج سازندگی در راستای تحقق شعار سال و مردمی کردن اقتصاد، گفت: در حوزه ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۳، بسیج سازندگی با هدف توانمندسازی و حمایت از اقشار مختلف توانسته است با استفاده از تسهیلات اشتغال به صورت کارفرمایی و خویشفرمایی، برای یکهزار و ۳۰۰ نفر در عرصههای کشاورزی، صنایع تبدیلی و صنعت شغل ایجاد شده است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه روحالله استان مرکزی اظهار کرد: در راستای جهاد روشنایی و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و به منظور کمک به تولید برق و کاهش ناترازی انرژی، بسیج سازندگی اقدام به احداث ۳۶۵ نیروگاه ۵ کیلوواتی انفرادی و تجمیعی با پرداخت تسهیلات قرضالحسنه نموده است.
فرامرزی بیان کرد: این پروژهها نه تنها به تولید برق کمک میکنند بلکه به حمایت از اقشار کم برخوردار نیز ادامه داد.
ایجاد ۸۵۰ صندوق قرضالحسنه مردم محور
وی ادامه داد: در زمینه صندوقهای قرضالحسنه، با هدف ساماندهی، حمایت و توانمندسازی تشکلهای مسجدپایه مردممحور، ۸۵۰ صندوق با عضویت ۳۶ هزار نفر و موجودی ۱۰ میلیارد تومان ایجاد شده است. این صندوقها به توسعه مشاغل خرد، خانگی و کوچک و تقویت اقتصاد بر پایه مردم کمک میکنند.
وی تصریح کرد: برای حمایت از فروش و ایجاد بازار فروش تولیدات صندوقهای قرضالحسنه، تولیدات خرد و خانگی، ۴۸ مورد نمایشگاه اقتصاد مقاومتی به صورت شهرستانی برگزار شده است. همچنین در شهرستان اراک، نمایشگاه دائمی راهاندازی و تجهیز شده است.
فرامرزی خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش و توانمندسازی، بسیج سازندگی با برگزاری کارگاههای آموزشی در جهت توانمندسازی متقاضیان برای ایجاد اشتغال، فعالیت شایان ذکری داشت.
تشکیل ۶۰ تعاونی
مسئول بسیج سازندگی سپاه روحالله استان مرکزی، اظهار داشت: در راستای تشکیل و حمایت از شرکتهای تعاونی، ۶۰ تعاونی متعارف تشکیل شده است. از این تعداد، دو تعاونی به صورت فراگیر ملی شکل گرفتهاند که یکی از این تعاونیها، تعاونی فراگیر ملی زنان سرپرست خانوار خنداب و دیگری در روستای سمقاور کمیجان با هدف حمایت از فعالان کبل و منبت است.
وی افزود: در موضوع حمایت از سرخوشهها و پشتیبانی از مشاغل گروهی و پشتیبان، در دو بخش فعالیت صورت گرفته است. نخست، در زمینه تأمین تجهیزات مورد نیاز این گروهها، با حمایت قرارگاه محرومیتزدایی، اقدام به تأمین و تجهیز هفت کارگاه شده است. همچنین، با پرداخت ۱۳ میلیارد تومان، از ۱۵ کارگاه حمایت شده است.
فرامرزی تصریح کرد: این اقدامات در جهت توانمندسازی و حمایت از اقشار مختلف جامعه، به ویژه در حوزه اشتغال و توسعه مشاغل خانگی و کوچک، بسیار مؤثر بوده و نشاندهنده تعهد بسیج سازندگی به تحقق شعار سال و مردمی کردن اقتصاد است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- مسلمان خواریطلب نیست
- سوره «بقره» آیه ۷۷ تا ۸۳
- ساخت قطار متروی ملی در واگنپارس کلید خورد
- مشارکت صنایع در رفع ناترازی انرژی ضروری است
- آئین تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- آغاز پویش نذر خون در استان مرکزی
- برگزاری مراسم عزاداری در ۲۵۰۰ حسینیه
- برگزاری تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- کاهش چشمگیر معوقات کارگری و تثبیت تولید
- گرد و خاک در غرب، شمال ایران بارانی
- مشاهده بیشتر