درباره نویسنده
چالشهای فرهنگی مهاجران افغانستانی بررسی شد

تعامل و چالشهای فرهنگی مهاجران افغانستانی با حضور وزیر ارشاد در هشتصد و یازدهمین پارلمان فرهنگی شورای فرهنگ عمومی کشور، بررسی شد.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ هشتصد و یازدهمین پارلمان فرهنگی شورای فرهنگ عمومی کشور صبح امروز سهشنبه چهاردهم آذر به ریاست محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیری سید مجید امامی به همراه اعضای این پارلمان در محل وزارت فرهنگ برگزار شد.
در این جلسه، پیش از دستور حجتالاسلام سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان غربی به ارائه گزارش شورای فرهنگ عمومی استان آذربایجان غربی پرداخت.
همچنین نماینده وزارت میراث فرهنگی گزارشی درباره تقویم رویدادهای کشور ارائه کرد. در بخش دیگری نماینده جهاد دانشگاهی نیز به ارائه گزارشی درباره نتایج پیمایش مشارکت در انتخابات آتی پرداخت.
دستور این جلسه بررسی تعامل و چالشهای فرهنگی مهاجران افغانستانی در کشور بود که توسط اعضا و رئیس شورای فرهنگ عمومی بررسی و جمعبندی شد.
مهر
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- پرواز ۶۵۵ قربانی تبعیض
- نسل جوان پرچمدار عزای حسینی شد
- امر به معروف ضامن سلامت اداری است
- مراسم سوگواری امام حسین (ع) در مسجد کوثر
- پرواز ۶۵۵ نماد دشمنی آمریکا با ایران است
- سوگواره شب هفتم محرم در اراک
- خیزش گرد و خاک در برخی استانها
- همبستگی مردم دشمنان ایران را ناامید کرد
- تصادف مرگبار دو خودرو در تفرش
- مراسم عزاداری شب هفتم محرم در اراک
- مشاهده بیشتر