رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
وصیت‌نامه شهید «محمدجواد اکبری»؛

پیام‌آور خون شهیدان باشید

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «محمدجواد اکبری» آمده است: پیام ما شهیدان این است که شما باید پیام‌آور خون شهیدان باشید و هیچ لحظه ناشکر نباشید و از یاد خدا غافل مباشید.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» شهید بزرگوار محمدجواد اکبری در اولین روز از تیرماه سال ۱۳۴۰ در روستای ده‌نواز توابع خمین و در یک خانواده مذهبی و کشاورز متولد شد، در سال ۱۳۶۲ ازدواج کرد و ثمره این وصلت شیرین دو فرزند بود، تازه جنگ شروع شده بود و باید به جبهه می‌رفت، او در لشکر ۸۱ باختران خدمت می‌کرد که پس از ماه‌ها رشادت در هفدهم آذرماه سال ۱۳۶۶ در سر پل ذهاب بر اثر انفجار مین آسمانی شد و به آرزوی دیرینه‌اش که همان شهادت بود نایل آمد.

 پیکر مطهرش را در گلزار شهدای روستای دهنو به خاک سپردند

فرازی از وصیت نامه شهید: پیام ما شهیدان این است که شما باید پیام‌آور خون شهیدان باشید و هیچ لحظه ناشکر نباشید و از یاد خدا غافل مباشید. ای امت شهیدپرور ایران! شما را به خون شهیدان سوگند می‌دهیم که لحظه‌ای این پیام‌‍آور حسین را تنها مگذارید و همیشه او را به یاد آرید و دعا‌گویش باشید چون هدف اصلی ما جنگ با کفار و نجات اسلام عزیز و متابعت از این پیر جماران، حسین زمان بوده است.

انتهای خبر/

1403-10-25 00:03 شماره خبر : 10897

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.