وصیتنامه شهید «همایون حاجعلیبیگی»؛
همه در آن دنیا مسئول رفتارهایمان هستیم
در بخشی از وصیتنامه شهید «همایون حاجعلیبیگی» آمده است: ما همه در آن دنیا مسئول رفتارهایمان هستیم و لذا باید بیشتر در این دنیا مراقبت کنیم.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام همایون حاجعلیبیگی فرزند محسن، در اولین روز از مردادماه ۱۳۴۳ در شهرستان اراک و در خانوادهای مذهبی دیده به هستی گشود.
علوم دینی و قرآنی را در همان سالهای کودکی فرا گرفت تا روزی که میخواست به مدرسه برود. درس خواندن را خوب آغاز کرد. با جدیت و تلاشی که داشت، توانست در دبیرستان علی بن ابی طالب (ع) در رشته اقتصاد دیپلم بگیرد. در زمان جنگ تحمیلی به عنوان پاسدار وظیفه به خدمت سپاه درآمد و با پوشیدن لباس پاسداری برای ادای دین به اسلام و کشور کوشید.
یکی از همرزمانش این گونه میگوید: متأسفانه این بنده خدا در غربت کامل آنجا به شهادت رسید. فکر میکنم حدود ۱۰ سال هم پیکرش در همان منطقه بود تا این که او را پیدا کردند و خانوادهاش از چشم انتظاری خارج شد.
بخشی از وصیتنامه شهید: در سایه لطف خداوند بزرگ و تعالی برای امام و رزمندگان اسلام دعا کنید، ما همه در آن دنیا مسئول رفتارهایمان هستیم و لذا باید بیشتر در این دنیا مراقبت کنیم.
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!