حالت تاریک
سه‌شنبه, 26 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
معاون روابط عمومی سپاه استان مرکزی معرفی شد
با حضور مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله؛

معاون روابط عمومی سپاه استان مرکزی معرفی شد

محمد حسین‌خانی به عنوان معاون جدید روابط عمومی سپاه روح‌الله استان مرکزی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حجت الاسلام سید محسن حسینی دیباجی امروز در آئین تکریم و معارفه معاون روابط عمومی سپاه حضرت روح الله، با اشاره به ویژگی‌های فرماندهی سردار سرلشکر شهید حسین سلامی، او را فرماندهی تراز انقلاب اسلامی و دارای مکتبی مشابه شهید حاج قاسم سلیمانی توصیف کرد.

 وی گفت: سردار سلامی هم اهل اندیشه، هم میدان و هم عمل بود و باید به عنوان الگویی برای جوانان و پاسداران معرفی شود.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت روح الله استان مرکزی با نقل توصیه‌ای از رهبر معظم انقلاب، بر ادامه حضور در عرصه‌های اجتماعی تا تحقق ایران قوی و مراقبت از قلب و مغز در برابر رسانه‌های سلطه تأکید کرد و گفت: آمریکا با راه‌اندازی دهکده جهانی در پی تسلط بر ذهن‌هاست و این هدف را از سه مسیر زور، وابستگی اقتصادی و تغییر در باورها دنبال می‌کند.

 مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه حضرت روح الله با اشاره به موفقیت نظام جمهوری اسلامی در برابر تحریم‌ها و قدرت مقاومت، نمونه‌ای از مدیریت سه‌ماهه تنگه هرمز را یادآور شد و گفت: دشمن در میدان نبرد شکست خورده، اما تلاش می کند در جنگ رسانه‌ای فعالانه عمل کند.

وی راه برون‌رفت از هر بحرانی را اعتمادسازی در رسانه و انتقال صادقانه واقعیت‌ها دانست و تأکید کرد: دشمن از روایت صادق ما بیش از موشک‌ها هراس دارد.

 در پایان این مراسم، ضمن قدردانی از زحمات احمد شهرجردی، محمدحسین‌خانی به عنوان معاون جدید روابط عمومی سپاه حضرت روح الله استان مرکزی معرفی گردید.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!